| rose_1151 a întrebat:

am o mica problema :-s...acum ceva timp am intrat pe id pr meu si am vazut ca conv cu fosta lui prietena. ii spunea ca o iubeste si ca ii pare raw ca nu mai este cu ea. m-am enervat frte tare si cand l'am vazut l'am intrebat ce a vrt sa spuna cu chestiile alea, spunandu'mi ca facea misto de ea si ca eu sunt sng fata din viata lui si sing pe care o iubeste. pot spune ca era foarte afectat si se vedea ca ii pare raw pentru ce facuse( app de la incidentul ala se comporta frte frumos cu mine si chiar este mai dragastos)nu stiu ce sa cred.
PS:chiar il iubesc

Răspuns Câştigător
| Roxyuy a răspuns:

Cred ca se mai gandeste la ea dar asta nu inseamna ca nu tine si la tine. Tine-l aproape d tine, sa nu te desparti d el pentru atata ca totul o sa fie bine.

4 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Pei daca il iubesti dai a2a sansa insa fii cu ochii in 4. winking
nu avea incredere chiar in tot ce zice el.

| UuuLaaLaa a răspuns:

SA`l ierte? De cand si pana unde? raised eyebrows. Waitttt!

Un baiat este foarte priceput la minciuni angry. Cand vrea sa joace pe degete si sa obtina ceva e in stare si sa planga ca sa te convinga ca ce zice el e adevarat.

Sfatul meu : Nu mai pune botu` la minciunile ca o sa ajungi sa regreti si sa blestemi clipa`n care l`ai cunoscut. Exact asa cum am patit si eu :*

Baftaa:*

| gaby37 a răspuns:

Ori vb serios ori nu stie sa faca misto

| nimeni05 a răspuns:

Mda...nici ce ai facut tu nu e prea frumos, omu mai greseste dar daca ziceai ca si tu iubesti iarta-l... pana la a 2-a gafawinking