Deja il placi,degeaba spui ca nu vrei Daca e golan, o sa fie greu, asa ca ai grija. Bine, ca nu e acum un capat de lume sa te indragostesti si sa suferi. De tine depinde cumo sa fie. Daca vrei sa il schimbi, iti trebuie rabdare si iubire. Daca nu vrei nimic de la el spune-i si gata
Spune-i ca 'time is money'. Nu exista smecheri fara cascaval, doar fraieri tine minte.
Are 'cascaval', dar nu imi pasa asta.
Are cascaval si sta ca baieti cuminti pe scari ce smecher mai ii si ala?
Scuza-ti intrebarea: La ce va referiti prin "cascaval". Sunt foarte curios xD
Bani
Mersi,chiar nu m-am gandit la asta Is cam natarau xD
) Cand auzi expresia asta ''ce de cascaval are ala'' nu credeai ca umbla cu cascaval hochland dupa el?)
Nu stiu ce a fost in capul meu, dar sunt sigur ca "cascaval=bani" NU a fost... M-am gandit la toate prostiile dar la asta...nu
)
Cascaval = banet. Multe fete scapa de baieti dupa ce si-o trag cu ei. Nu stiu. Combina-te cu altul.
Ce cred eu? Pararea mea e ca tipul asta e un badaran care nu stie s se comporte si vrea doar sa ti-o traga, dar e doar parerea mea.
Si eu am patit ceva asemanator.Se tot dadea la mine un baiat (tot cam golan) din clasa a-9-a.Eu sunt a-8-a.Venea in clasa la mine si tot spunea ca ma iubeste si sa ii dau numarul de telefon etc...Dar eu nu l-am bagat in seama.
Acum i-a trecut...cred.
Sfatul meu pentru tine este sa nu il bagi in seama sau daca nu te lasa in pace poti sa le spui parintilor tai sa vorbeasca cu el.
Nu vreau sa imi implic parintii in asta...
anonim_4396 întreabă: