| RockOut4ever a întrebat:

Am o problema. Acum cam o luna, un coleg, i-a spus unui tip pe care il consideram super dragut ca il plac i-ar de vreo saptamana sta in fiecare pauza in fata clasei mele. Dar faza e ca mama colegului aluia e diriga tipului dragut. Cand l-am intrebat pe coleg ce a sp cand i-a spus ca il plac, a sp ca si el ( adica tipu dragut ) ma place. Dar faza e ca colegu' respectiv pana acum vreo luna avea o reputatie de mincinos si imi e frica sa nu minta. M-a si intrebat daca vreau sa ma combine cu tipul ala. La inceput m-am bucurat ca un tip super dragut ma place dar am luat-o mai usor cand mi-am amintit ca la ceilalti baieti pe care i-am placut m-pam bucurat enorm si apoi am suferit foarte mult. Acum sunt confuza si melancolica. Nu stiu ce sa cred... Sa il cred pe colegul resectiv? Sa ma cuplez cu tipul ala? Totusi nu am foarte multa incredere in colegul respectiv.
PS : Acum vreo 2 sap ii placea sa imi faca problama si am inceput sa tip la el si sa il injur ca nu ma lasa in pace si de atunci m-a lasat in pace
Ps2 : DAu funda + puncte

4 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Mda nasoala situatia ta sa-ti zic ca esti naiva sau iti dai seama? femeie daca tu te combini cu toti porci ce sa iti fac normal ca suferilaughing! Tu te uiti la aspectu fizic cea ce este nasol in fine sa continuam, eu zic ca tipul asta te placea si atunci dar fiind porc/curvar a actionat ca un tzigan deci iti facea probleme
Eu zic sa nu te incurci cu din astia chiar daca arata bine ca or sa te faca doar sa suferi du-te cu unu mai de treaba si tu^^ si in situatia care esti sansele sa iti traga clapa fiind porc sunt ridicate calumea dar e si din vina ta pentru ca esti naiva si te uiti la aspectu fizic in loc sa cunostu omu mai binetongue

| elenac a răspuns:

Simplu intreaba-l pe tipul dragut pe cine cauta mereu la usa, ca daca pe tine ai sosit?! vezi ce reactie are daca buna stii tu ce ai de facut daca nu e ce te asteptai si spune pe altcineva...zii ca oricum nu aveai timp pentru el!

| SlimShady_8054 a răspuns:

Nu esti singura ce are o problema de tipul acesta. Eu zica sa te dai indirect la baiatul pe care il placi. Sau rogi o prietena sa il intrebe discret daca te place. Daca spui ca acel coleg e mincinos nu il crede!

| Bianquis a răspuns:

Pai du-te si vorbeste
cu baiatul ala pe careil placi
ii spui ce simti
si ce ti-a zis celalalt baiat si aflii dacae adevarat
incercarea moarte n-are
baftawinking