anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema.Am intalnit un baiat, are17, iar eu am15, de prima data cand ne-am vazut,tremuram, adica eram stresata si el mi-a zis asta, dar eu negam.Cand stateam cu el ma simteam bine, ma trecea un fior, dar de bine.Ma intrebat daca mi-am inceput viata sexuala si I-am zis ca nu, adica era adevarat.Am facut cateva prostioare cand eram mica, vreo 10 ani,dar nu m-am dezvirginat.I-am zis ca nu,ca inca sunt virgina si nu e adevarat, adica nu sunt virgina dar nu din cauza ca am facut sex, a fost un accident acum cativa ani.Pana la urma I-am zis adevarul si vrea sa facem dragoste, dar eu nu stiu ce vreau.Adica,cand il vad, stam apropiati si il vreau, adica vreau sa fac sex cu el dar nu cred ca as face asta si nu stiu ce sa fac.Pe de o parte vreau, dar pe alta parca mi-e frica si nu stiu ce-i cu mine.

Răspuns Câştigător
| MCG a răspuns:

Fa doar ceea ce crezi tu ca e mai bine, nu te lasa constransa de el in niciun fel! Cel mai bine e sa o faci cand esti pregatita!

11 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Nu il cunosti destul. nu aveti o relatie puternica si vei regreta mai tarziu. Nu te da in mainile primului barbat, nu uita de tine si de principiile tale. Fii fata desteapta.

| Scarlettt a răspuns:

Cica "Am intalnit un baiat ". Auzi? Nici macar nu-l cunosti, nu stii nimic despre el, ati avut prima intalnire? Stii ceva despre el, calitati defecte ce fel de om e? Simti ca el te iubeste?
raspunsul e NU, nu stii nimic!
Orice cretin si-ar da seama ca tipu nu tine la tine nici cat e negru sub unghie ci doar profita de slabiciunea ta pentru el si vrea sa ti-o traga! Astfel de intrebari "mai esti virgina" Vrei s-o facem " nu se pun decat dupa ceva timp de relatie cu cineva!
Cunosc persoane fete care stau cu iubitu de 1 an si n-au facut sex, iar asta vrea din prima!
Cam fraiera tu asa! Tipu nu merita nici sa te linga jos!

| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
E o atractie fizica puternica intre voi dar nimic mai mult. O sa intalnesti multe situatii de genul asta in viata. Daca accepti de fiecare data nu iti vad un viitor prea stralucit. Il refuzi, simplu. Faci sex cu el si a doua zi el e cu alta. Ti-ar conveni situatia asta? Si ai doar 15 ani, mai stai cuminte.

| Elvina a răspuns:

Atat timp cat ai indoieli, ar trebui sa mai astepti. Daca o faci o data nu mai poti da timpul inapoi. E vreme de tot. Bafta!

| Matt24 a răspuns:

Abia l-ai cunoscut.De unde stii ca nu sta cu tine pana o face de 2-3 ori si apoi pleaca? Sau ca sta cu tine tocmai fiindca esti 'virgina' si el vrea sa dezvirgineze cat mai multe fete? Eu zic sa nu faci nimic.

| grab a răspuns:

Daca tremurai inseamna ca ti-a luat-o la vale grav (nor)adrenalina in prezenta unui factor stresor/socant.

Mai trage nitel de timp sa ai si tu ragaz sa ii observi reactiile in mai multe momente si locuri in ce priveste.

Daca omul doar strange trofee si tu esti un bambi pe care il agata doar in perete si merge mai departe la vanatoare? Ce facem, la urmatorul mai tremuri? sau iti schimbi orientarea sexuala de oftica?

Ai grija de tine si nu te grabi ca asa vrea el. Fa-i o l*ba daca moare nedescarcat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna tongue Poi daca chiar vrei sa faci dragoste cu el, de ce nu il intrebi? Poate va accepta, dar totusi, daca nu foloseste prezervativ, ai putea ramane insarcinata. Totusi, daca il iubesti cu adevarat, iti poti asuma niste riscuri. Ar putea sa iti fie frica si nu stii ce este cu tine pentru ca probabil este prima data cand o faci cu adevarat, adica fara impotriva vointei tale tongue Dar... Daca ti s-a mai intamplat sa simti ceva inainte sa se intample, probabil ca poate el nu este virgin, poate are o iubita tongue Pana aici te-am putut ajuta, dar de aici iti poate raspunde doar inima care e calea cea buna happy Mult succes :* :*.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta depinde de ce fel de sex vrei sa faci!

| Láríìśàá a răspuns:

Știu cum e oh go on, Păi tu trebuie să te gândești dacă faci sau nu. Dacă îți este frică/rușine nu o face, dar dacă crezi că ai încredere în el ce mai aștepți. Poate el vrea doar să-și bată joc de tine, deci mai bine mai așteaptă până îl cunoști mai bine. Baftă :*.

| xNotForKiidSx a răspuns:

Ce intrebare! Daca vrei fa sex si gata.

Fa sex cu el doar atunci cand consideri ca esti pregatita si sigura pe tine