Baietii de obicei au foarte mult orgoliu..clar ca nu ar recunoaste din prima ca place o persoana!
Parerea mea sa nu apleci urechea la vorbele celorlalti, cunoaste-l, apreciaza-l si daca merita iubeste-l!
O zi buna iti doresc!
Am inteles!
Tipul e ceva gen Brad Pitt, si tu il placi.
Asigura-te daca sentimentul este reciproc, pe urma poti fi sigura de un lucru.
Baiatul perfect, intelegere, iubire.sentiment puternic.ma voi visati pui si oua iar ei vor doar p...a.te face sa te simti speciala.da pai toti facem asa pana va punem jos dupa aia pa si pussi ca nu mai prezentati interes.te-a avertizat ca e vagabond.asa si? se comporta frumos? ce-ti mai place si tie shaorma cu de toate.
Citeste cu voce tare ce-ai scris! Tu intelegi ceva? Altii cum vrei sa inteleaga? In viata si in gandurile tale e un amestec greu de descifrat.
Tocmai de asta sunt asa confuza...
Varianta adevarata este cea pe care o gasesti prien eliminarea tuturor celorlalte.Noi aici nu avem de unde sti care e aceea doar te sfatuim ce ar trebui sa faci.
Eu zic sa-l cunosti mai bine si sa nu pleci atat de des urechea la gura lumii.
Daca esti atat de nehotarata doar din cauza unor vorbe acum ma indoiesc ca acesta e baiatul perfect pentru tine pe care il iubesti atat de mult.
Pai dai o singura sansa si daca vezi ca va calca stramb gata termin-o cu el chiar daca iti va fi greu
Este posibil ca colega ta si cu prietenul tipului sa doreasca sa va despartiti.
Motivul? Invidia.
Nu se asteptau ca tu si tipul respectiv sa aveti o relatie asa... frumoasa.
Asta e parerea mea.
Un mic sfat: nu pleca urechea la vorbele tuturor, pentru ca, e posibil ca ei sa doreasca sa te desparte de el.
Sper ca ti-am fost de ajutor. :*