E bine ca recunosti ca ai gresit. Eu te-as sfatui sa aplici a 2 a varianta cea in care tu trebuie sa te duci la diriginta si sa ii marturisesti totul.
Vreau sa stiu cati ani ai si ce clasa esti.
dirigintei poti sa-i spui asa : "Doamna diriginta am si eu o problema. Am vrut sa glumesc pe seama unor colegi facand niste poze mai amuzante. Acestia au aflat si nu prea ma simt bine atat eu cat si ei. Am vrut sa va spun asta pentru ca nu voiam sa aflati de la alt cineva. Imi pare foarte rau si as vrea sa ma revansez. "
Sau poti sa incerci si prima varianta daca esti mai timid de fel. Oricum nu trebuia sa fi si tu chiar asa evident cand faceai pozele . Sa intamplat asta este. Cereti scuze si sigur te vor ierta.
Funda?
Buna Iti multumesc extrem de mult pentru ca m-ai ajutat si pentru ca ai citit tot, am sa fac si prima si a doua varianta Iti multumesc foarte mult. Daca pana mai tarziu (Peste vreo 2 ore) Nu primesc un raspuns mai bun, iti dau funda :* Merciiii!
Dar daca totusi ma intreaba ce fel de poze? :-s Ce ii zic?
Cand stateau pe banca, cand se jucau pe mobil, cand se ciondaneau... Oricum daca te intreaba ce fel de poze aici poti sa bagi mici munciunele ca nu o sa-i intrebe in particular pe aia ce poze ai facut tu )
Cati ani ai? Ce clasa esti?
Ok Merci Daca vrei sa iti zic clasa si cati ani am, baga id-u asta: goran_tudor_99X@yahoo.com Nu e id-u meu adevarat, este pentru ca in situatii din astea, cand scriu id-u meu aici, sa nu ma adauge la prieteni toti nebunii . Merci din nou pentru ajutor
Buna!
Poti sa vorbesti cu ei a doua zi si sa le explici situatia, le spui ca a fost o gluma si atat. A fost foarte urat din partea lor ca ti-au sters toate pozele si bineinteles si din partea fetelor a fost urat ca ti-au luat telefonul darma abtin sa comentez mai multe pe subiectul asta. Nu te spune nimeni la diriginta si daca te-ar spune, crede-ma ca nu ti-ar face nimic. Cel mult, te-ar certa si atat. Nici vorba sa iti scada nota la purtare. Sunt absolut sigura.
Uite ai recunoscut e bine dar va trebuii sa iti cer scuze cu varianta 2 nu iti cer funda doar sper ca te ajut poate ca ai rezolvat . Dar totusi asa trebuie sa faci! Bafta!