Acea durere este data de starea ta psihica. Depaseste mentalitatile si mergi la un psihiatru. In ziua de azi, cu stresul in care traim, nu se merge la psihiatru numaidecit pentru "nebunie" ci si pentru o stare de stres. Nu te distruge si fa-ti curaj. Gindeste ca poate e mai bine ca te-ai despartit acum decit sa fi avut o viata de chin. Sanatate!
Nici sa nu te gindesti la "bomboana" din trecut. Mai bine stai pe aici si birfim gramada.
Da,dar bomboana aia ma facea fericita...acum cine sau ce ma face?! e greu sa stii ca trebuie sa te abtii de la ceva ce in anumite situatii poate fi singura solutie insa nu stiu e ceva ce ma retine sa nu o fac
Aia este fericire?! Ma indoiesc. Nu cunosc starea (si nici nu vreau) dar presupun ca este un fel de euforie ca de la betie. Iar cind te "trezesti", ce simti? Cred ca iti vine sa te dai cu capul de pereti. Merita? Oare nu e mi bine sa gasesti un om cu care sa te intelegi? Dar sa te intelegi, nu sa-l tii linga tine doar pentru o alta iluzie, ca ai pe cineva in pat. Tie iti trebuie afectiune si comunicare. Iesi in oras, nu te uita urit la nimeni si incearca sa vorbesti cu toata lumea. Zimbind cit mai mult. Sa vezi atunci ce bine te vei simti. Abia atunci vei fi fericita.
Andrei5001737 întreabă: