| luciana_8039 a întrebat:

Hey TPUkiss
Am o problema cu prietenul meusad... mi se pare ca nu mai suntem asa apropiati ca inainte(mentionez ca aveam 6 luni de cand suntem impreuna).
Nu vreau sa ne despartimsad, pentru ca il iubesc mult si avem multe amintiri frumoase impreuna...
As vrea sa ne revenim, sa fim fericiti ca inainte si suntem si in aceeasi clasasad
Adevarul e ca la inceput am stat prea mult impreuna, in fiecare pauza stateam lipiti unul de altul...si poate a aparut monotonia si ne-am cam plistisit unul de celalalt:-|
Nu vreau sa mai fim asa lipiti dar vreau sa fim fericiti...nu plictisiti unul de celalalt:-|
Aveti vreo idee cum sa repar asta?(nu vreau sa luam pauza)
Multumeschappy... funditahappy

6 răspunsuri:
| numacun0sti a răspuns:

Incearcati sa faceti lucruri noi... mai diferite... excitati`va sa alungati monotonia laughingwinking

| Dollicious a răspuns:

Vorbeste cu el si intreaba`l ce s-a intamplat cu voi.incearca sa te apropii thu de el si poate va face si el acelasi lucru...

| Georgiana05 a răspuns:

In niciun caz sa nu luati pauza,ca asta va duce la despartire,clar!
Am trecut si eu prin "etapa" asta,erau zile in care ne intalneam si faceam aceleasi lucruri,si intervenise monotonia.
Nu stiu,faceti lucruri diferite,incearca tu sa ii captezi atentia, si mai ales vorbeste cu el despre aceste lucruri, pentru ca impreuna puteti s-o scoateti la capat.
Bafta.

| Channah_7470 a răspuns:

O intrebare: Cati ani ai? happy

| monyk a răspuns:

Buna,discuta cu el despre asta si incercati sa fiti ca inainte. Oferiti-va libertate dar faceti-va timp numai pentru voi 2, faceti diferite activitati care va plac,mergei la o plimbare,la un concert, la un film, etc...
Daca va iubiti lucrurile sigur vor reveni la normal.Si eu am 2 ani de relatie cu prietenul meu si noi am avut astfel de momente, dar ne-am revenit pentru ca ne-am iubit si ne iubim.Cred ca impreuna puteti reusi,prin comunicare, intelegere, respect si multaaa iubire.
E oarecum ciudat ca dupa 6 luni de relatie deja sa va simtiti plictisiti unul de altul,bucurati-va de relatie si faceti tot ce va trece voua prin cap sa va simtiti bine.
Surprinde-l cu ceva nou,fa-i o surpriza, mergeti intr-un loc special voua sau ceva de genu, bafta!

| luciana_8039 explică:

Am 17 ani si ne-am plictisit unul de celalalt pentru ca am stat in aceste 6 luni, prea mult impreunastraight face...adica in fiecare zi parca stateam lipiti unul de celalaltbatting eyelashes, nu prea era zi in care sa nu ne vedem :d.Asta a daunat mult si probabil ca simte nevoia sa fie mai liber putin straight face
Georgiana si Monyk, voi cum ati iesit din perioadata asta?happy
Multumesc frumoskiss