Nu traiesti prezentul, tu te gandesti doar la cum era daca viata era ca in filmul acela... film care a fost realizat cu ajutorul efectelor speciale, film in care personajele erau doar niste actori foarte buni.
Stai linistit, atunci erai clasa 5-a, erati niste copii batuti in cap. aia nu a fost reactia ei adevarata, a reactionat asa pentru ca era baiatul ala acolo si se uita la ea.
Nu conteaza daca esti respins, mergi inainte!
Ai si tu o varsta, trezeste-te la realitate, lasa-le dracu de filme ca asa nu o sa faci nimic nici o data.
Daca vrei sa castigi incredere in tine, scrie pe Youtube "how to be alpha male" Si ai acolo o gramada de videoclipuri folositoare.
Si cea mai mare vina o au parintii tai pentru ca nu au vorbit cu tine.
Mai ai alte intrebari?
Raspunde la intrebarile urmatoare si trage singur concluzia:
1. In ce an suntem?
2. AM probleme acasa?
3. Parintii ma iubesc?
4. Duc o viata linistita in familie?
5. Sunt clasa a 12-a, la anul ce voi face, la ce facultate voi da?
6. Ce varsta am?
7. Ce as putea face sa ma distrez?
8. Tot ce vad si ating este real, difera de imaginatia mea, asta e lumea in care traiesc, de ce sa nu ma bucur de ea?
9. Aceste trairi pe care le simt, de ce le simt?
10. Ma ajuta cu ceva faptul ca visez cu ochii deschisi?
11. Chiar trebuie sa visez atatea prostii ireale?
12. Am 18 ani, poate ce mai frumoasa perioada a vietii, voi merge la facultate, chiar trebuie sa mai visez nave spatiale acum?
Repeta intrebarile. Cauta raspunsurile. Doar tu te poti ajuta.
Cauta ceva mai inalt, ridica-te deasupra materialului. Cautati o viata interioara, spirituala. Citeste Shakespeare, Biblia, literatura. Impaca-te cu ideea ca nu tot ceea ce vrei ti se cuvine. Aceste lucruri sunt o mostenire de familie. Deja intri in latura spirituala profunda pentru a gasi raspunsuri, in filozofie, religie. E bine sa uiti trecutul, relatiile trecute si sa faci loc prezentului. Daca nu uiti trecutul si traiesti in trecut, nu are loc prezentul. Insa tu ai nevoie de o viata intelectuala, spirituala. Si o sa gasesti la un moment dat o fata pe masura ta. Citeste mult.
Baaaa. De acum sa nu mai dai laba 3-4 ori pe zi. Numa o data dimineata si o data seara. Se la uvisoft.