| justme_1594 a întrebat:

am o problema.deci, eu am un prieten nu e din acelasi oras de unde sunt eu si are 18 ani eu 14 suntem impreuna de 3 luni dar acum fostul pr vrea sa ne impacam are 15 ani cu el am stat 1 an si 3 luni cu pr meu care sunt acum nu prea mai vb ieri nu am vb toata ziua dar am iesit cu fostul pr pe afara si ma lua in brate ma pwpa nu pe buze ca nu vroiam.inainte m intelegeam super bine cu prietenul actual dar acum nu stiu ce s-a intamplat.nu stiu ce sa fac sa mai fiu cu el sau nu si sa ma impac cu fostul prieten? dau fundita celui mai bun raspuns multumesc mult:*

Răspuns Câştigător
| razvy2011_4706 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa ramai cu actualul pentru ca celalalt tea parasit pentru alta nai garantia c anul o va face din nouwinking

4 răspunsuri:
| DonSabin a răspuns:

Cel mai bine, rupi relatia cu aman2-sunt destui baieti pe lumea asta...ce viata complicata au unii...

| Jony123 a răspuns:

Pai eu zic sa te inpaci cu fostul, actualul e prea mare pentru tine, apoi relatiile la distanta nu tin, de aceea nici nu prea vb, altfel e atunci cand vb fata in fata si altfel e la tel sau pe mess.
Sper ca team ajuat! Funda? Plzzzzzz

| TheSearcher a răspuns:

Mai intai vreau sa spun: de 2 zile de cand am inceput sa fiu mai activ cu sfaturile(am mai terminat cu munca) vad plin de cereri de sfaturi in relatii in care fata (tot timpul) este mai mica cu 3-4 ani chiar decat baiatul... nu stiu ce sa cred. e cam exagerat... as accepta max 2 ani. tipii de 17-18 ani doar la fete de 13-14 ani merg? =| nu isi gasesc de varsta lor (LOL). in fine. sa dau cu sfatul. avand in vedere ca nu suntenti din acelasi oras si nu suntenti de mult timp impreuna. iar fostul e aproape de tine si cred ca si u undeva in inima ta mai simti ceva pentru el(nu stiu motivul despartirii) ai putea sa reiei relatie cu fostul(avand in vedere ca si varsta e mai acceptabila). cel de 18 ani sunt sigur ca isi va gasi o fata de 17-18 ani poate chiar mai mare. doar sa fie mai increzator =). pentru alte sfaturi ma gasesti pe TPU.

| AnGeL a răspuns:

Eu m-as impaca cu fostul din moment ce el nu e cu mult mai mare ca mine si in plus mai este si din acelasi oras
in schimb cu cel de 18 nu te vei putea intalnii