| BuBuRuZzZa_1967 a întrebat:

Hey TPU;* am o problema : e vorba despre un baiat, care ma place si zice ca ma iubeste si eu il iubesc, am fost impreuna pentru putin timp si i-a spus prietenului lui sa imi spuna ca vrea sa ne despartim. a inventat o scuza proasta si nu am crezut si l-am convins sa imi spuna adevaratul motiv. mi-a spus prietenul lui ca se gandeste la fosta. eu vreau sa ma impac cu el dar nu stiu cum. ma ajuta prietenul lui, dar nu prea merge. va rog dati-mi sfaturii. dau funda la cel mai bun raspuns sh puncte la celelalte raspunsuri

Răspuns Câştigător
| purplegirl1234 a răspuns:

Hey, uite eu zic sa vorbesti cu el si nu prin prietenul lui si poate a fost doar un gand la fosta... asteapta ca el sa se gandeasca bine cu cine sa fie si spune-i sa nu se mai joace cu sentimentele tale pentru ca tu chiar tii la el. Sper sa te impaci cu el. Te pup :*:X

2 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Respecta-i hotararea si desparte-te frumos.
Daca el se gandeste la fosta,in acest moment nu ai sperante prea mari.
Depinde de tine daca esti dispusa sau nu sa astepti sa-si lamureasca sentimentele personale si sa vada ce vrea,de fapt.
Eu una,l-as lasa de tot,nu poate fi cu tine si sa se gandeasca la fosta,doar ti-a incurcat viata si ti-a ranit sentimentele.
Dar,tu decizi. Daca vrei, astepti, rabdatoare sa-i treaca.Umilitor sau nu, speranta moare ultima...
Tu decizi daca ai coloana vertebrala sau nu...

| Picsxie a răspuns:

Idem greece 12