| Ematha1234 a întrebat:

Hey TPU, am o problema ff mare. Deci eram cu cea mai buna prietena a mea si ne uitam amândouă la filme de adulți, iar eu aveam un mini vibrator în… (știți voi unde) când deodată intra mama prietenei mele în camera (eram la ea) si ne-a luat cu ea sa o ajutam sa ia sacoșele din masina problema e ca telecomanda de la vibrator era la prietena mea (eu având vibratorul in păsărică) totuș m-am dus sa o ajut pe mama prietenei mele. Mam intins eu sa iau o plasa de cumpărături am simțit ceva acolo jos de am crezut ca mi se taie picioarele cand ma uit la prietena mea si vad ca zâmbea. Am dus 4 plase și tot nu se oprea tot ținea apăsat pe butonul de la telecomandă de ce vibrator si eu incercam sa tin in mine dar nu puteam tot gemeam din ce in ce mai tare si mai aveam si contracti dar ea nu se oprea la final dupa ce am dus toate plasele s-a oprit. Credeți ca so fi prins mama ei? (Scuze pentru greșeli scriu din paia ei si mă grăbesc

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ce sa spun funny story pentru tine... te plictisesti asa-i?

| mihai69 a răspuns:

Fugi cu ursu'!

| annonimaaaa555 a răspuns:

Poate. Sa nu-ți pese. Aia e

| Kufu95 a răspuns:

Dacă chiar este real ce spui tu, depinde dacă era lângă tine când a apăsat butonul. Cel mai probabil i-a fost ruşine să zică ceva. Oricum, eu tot nu cred povestea, mi se pare ca şi cum te-ai uitat prea mult la astfel de filme şi acum ne spui nouă ce îți imaginezi.

| adam7 a răspuns:

Te-ai uitat prea mult la fake alea de pe TikTok,
Caută să fii mai originală, mai autentică

| luxlux2488 a răspuns:

Foarte tare! Ce mai conteaza daca s-a prins sau nu, conteaza ca te ai simtit tu bine!

| Biancabu a răspuns:

Cred că s-a prins și cred că chiar ia plăcut mamei.

| Ematha1234 explică:

Nu e troll vorbesc cel mai serios