| alexandra_2427 a întrebat:

am o problema foarte grava crying deci fara alte comentari simt ca mor sad straight face ...cu 4 luni in urma am cunoscut un baiat la un club. a inceput sa imi placa de el.sad saptamana trecuta i-a spus un prieten de al meu care era si pr cu el ca imi place mult de el straight face ( el a avut o prietena care a stat cu ea 4, 5 luni si s.au despartit. el o inceput sa incerce sa se sinucida. a fost in stare grava la spital crying dar inainte sa il kunosc...deci cu alte cuvinte o iubeste ff mult )saptamna trecuta am iesit cu el si cu pr mea cea mai buna si pr ei deci am iesit toti 4 in parca, a fost minunat ne-am distrat am ramas doar noi. si m-a intrebat daca chiar in plac. si i-am zis adevarul ca da. mi-a zis ca nu o sa mai poata iubi niciodata pe nimeni. orkum a fost ok am facut poze ne-am distrat. si a 2 zi a venit la mine sa ne uitam la un il el si cu 2 prienteni. a fost iar ok happy dar vinerii crying crying( crying am aflat ca la sunat aia cu care a fost acum 4 luni si i-a zis ca il iubeste si se vor intalni azi sau maine crying deci clar se vor impaka daca zice ea ceva ca il iubeste si ca vrea din nou sa se impace se vor impakacrying dar eu il iubesc enorm crying nu pot sa traiesc daca nu sunt cu el crying ce pot sa fac?

VA ROG FOARTE MULT sunt disperata nu mai pot crying il iubesc...

Ajuta-ti-ma va rog

MS ca ati citit tot.straight face

funditaA

Răspuns Câştigător
| Lilly_5848 a răspuns:

Deci stai calma. Eu l-am despartit pe ex-ul meu de 2 fete, deci nu e marte lucru, ca doar nu e de facut cine stie ce.Da-te pe langa el, zambeste, fii tu, imbraca-te mai special, vorbeste cu prietenele tale despre alti tipi,( fii sigura ca te aude si tipu de care iti place) si astfel o va lasa pe aia si se va intoarce la tine fiindca beitii vor mereu prada proaspata.Succes, si spune-mi daca a functionat.

11 răspunsuri:
| alexandra_2427 explică:

Scuza-ti greselile...a 2 zi ne-am uitat la un film.

| monyk a răspuns:

Buna,imi pare rau ca te afli in situatia asta,te inteleg,doar ca din pacate ai venit prea tarziu in viata lui,cand inima lui apartine altei fete.El ti-a zis clar ca o iubeste si ca nu mai poate iubi pe nimeni,daca se vor impaca, cel mai bine ar fi sa treci peste, sa accepti realitatea si sa te gandesti ca mai sunt baieti si ca viata nu se termina la un singur baiat.Acum ti-e greu, dar cu timpul iti vei reveni.
Fi tare si incearca sa nu te mai gandesti la el.

| denisa_9710 a răspuns:

Problema este foarte delicata daca ei se impaca.tu nu poti sa ii despartsi. daca nu ai sanse sa fii cu el asta inseamna ca ar fi mai bine sa incerci sa gasesty pe altcnvahappy

| Ankutza_7491 a răspuns:

Imi pare rau sa iti spun asta dar tu nu ai nici o sansa daca el o iubeste pe fosta, ca siguranta isi vor relua relatia. Sfatul meu:incearca sa iti gasesti pe altcineva si nu te mai gandi la el.

| Elisa a răspuns:

E o poveste foarte delicata, dar cel mai bine ar fi sa nu intervi intre ei ca nici tie nu tiar placea sa intervina in relatia ta.

| spyke321 a răspuns:

Eu spun ca nu ar trebui sa te bagi in relatia lor cu nimic. Daca spui ca el a vrut sa se omoare atunci situatia e destul de grava. Nu te baga ca poti sa risti si a doua oara chiar sa o faca cu adevarat (sa se omoare) daca nu o va face si se va cupla cu tine vei vedea ca:
-El este suparat.
-Tu vei fi suparata ca el e suparat
-In principiu amandoi veti fi suparati de supararea lui.
As spune sa il lasi in pace. Uita de el, mai sunt baieti in lumea asta doar nu se intampla nimic daca nu vei fi cu el. Si eu sunt intr-o situatie cam complicata. Daca vrei sfaturi mai multe poti sa imi lasi un mesaj cu tot si iti voi explica mai bine

Funda?

| Daysukki a răspuns:

Nu stiu,chiar nu stiu.tu i-ai zis ca il iubesti dar el o iubeste pe ea. crying eu sunt in aceeasi stare.iubest un mitocan care se uita la alta si nu mai suport asta dar revenind la tine, eu zic sa-i deschizi ochii sau ceva daca il iubesti incearca sa-i desparti. daca se-n paca fii prietenoasa si incearca sa faci tot posibilul sa te apropii de el ca o prietena si sa-l cunosti foarte bine, si sa-i zice ca tu il iubesti (din nou) si ca-l vei iubi in continuare chiar daca el este cu alta si ca-i vei fi alaturi mereu chiar daca el se va gandi la ea.incearca sa-i arati ca-ti pasa.nu dispera daca plangi nu rezolvi nimic. daca o sa-i fii o prietena loiala si iubareata o sa o lase pe aia.pun pariu! capul sus si ai grija sa nu te izbesti de un stalp.

| marius10000 a răspuns:

Incearca sa-i spui ca aia cu care so certat era sal omoare si ca nu-l iubeste cu adevarat si ca tu il iubesti cu adevarat.Si daca nu mere cu el... eu is disponibil happy

| 4ever_5725 a răspuns:

In privinta asta trebuie sa accepti adevarul ca iubeste pe alta dar daca il iubesti incearca sai fii prietena bun aca dela prietenie se ajunge la dragoste stii nu? asa ca chiar daca se impaca fii mereu alaturi de el dai mereu sprijinul tau iesiti des si vei vedea ca pna la urma te va place si el...

| Visecolorate a răspuns:

E o situatie aiurea. Daca tu chiar il iubesti o sa te bucuri pentru fericirea lui cu ea. Desi doare ingrozitor. Stiu... dar uite. Gandeste'te la un lucru. Tu trebuie sa fi intelegatoare si sa fi alaturi de el. 90% se va impaca cu tipa respectiva pentru ca tine la ea, o iubeste. Dar 99% se vor desparti din nou. Si gandeste'te cum va fi atunci. Va avea nevoie de ajutor si sprijin, de prieteni. Ii poti fi alaturi ca prietena, sa il ajuti, sa il sfatuiesti. Nu ai idee cat de mult conteaza. Si poate la un moment dat va fi destul de puternic sa depaseaca situatia si sa traiasca in prezent, nu in trecut. Si atunci va observa anumite chestii si aspecte din viata lui. Bafta:*

| alexandra_2427 explică:

Ms pentru raspunsuri