| lolipas a întrebat:

Am o problema. Imi place de un baiat, iar niste prietene (mai duse cu capul) i-au dat un bilet in care scria ca il plac. El a crezut ca l-am luat in ras, pentru ca astea tot spuneau "I-ai frant inima,!" In timpul orelor mai imi fug ochii catre el si observ ca si el se mai uita la mine. Desigur ma rusinez si intorc capul. Sau in pauza trece mereu pe langa banca mea indiferent unde se duce. Intr-o zi aveam ghiozdanul deschis (nu observasem) si el mi l-a inchis cu grija. Oare el sa aiba sentimente pentru mine sau doar din prietenie? dau funda.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca iti place de el de ce sa nu incerci sa ii devii cel putin prietena in prima faza. Fiind colegi poti intra cu el in vorba ori de cate ori doresti. S-ar putea sa va potriviti si chiar sa deveniti mai mult decat niste simpli prieteni si colegi de clasa. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa lasi de o parte timiditatea si sa incerci sa discuti cu el colegial. Succes.

4 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Uhhh, ţi-a închis ghiozdanul.
Aiiaiii, e mort după tine. blushing

| Dugalle a răspuns:

De ce nu lasi biletelele si alte prostiuare si vorbesti cu el?

| lolipas explică (pentru Dugalle):

Pentru ca tot timpul sta cu prietenii lui. Mi-e rusine. Si in plus tot aceste prietene(iti dai seama ce prietene )le-a spus si prietenilor lui fara ca eu sa situ.

| Dugalle a răspuns (pentru lolipas):

Ai invatat ceva ce poate fi valoros daca vrei tu : mereu tii pentru tine, e mai sanatos chiar daca unii zic ca nu.

" Pentru ca tot timpul sta cu prietenii lui. " - Mare chestie sa ii zici ca l-a chemat directorul, te duci cu el si la jumatatea drumului sa il opresti si sa ii zici. Sau te poti gandi la alte metode.