| wishfactory13 a întrebat:

Hey tpu...am o problema...imi place de un tip draguu din cantonament. Eu fac dans sportiv si el de asemenea. In cantonament s.a uitat de multe ori la mine si la cum mă miscam. Acum mie îmi place de el desi stiu ca e destul de perfectiosnist si fitos. Am încercat sa îl abordez ...pe fb dar nu mi.a răspuns la mesaj...la sala a continuat sa se uite la mine dar fara a.mi da ceva de inteles..am pus o prietena sa îl invite in parc si eu am invitat.o pe partenera sa.dar au refuzat " delicat" ..insa prietena mi.a mentionat numele..si mi.e frica sa nu mă creadă obsedata sau ceva ..ideea e ca eu am si nr lui...si daca i.as da mesaj pe wapp s.ar speria ..as vrea sa ii trm un mesaj sa ii zic ca sunt o admiratoare secreta dar mi.e frica ca o sa rada sau o sa iei intr partenera daca stie numărul iar noi doua suntem prietene...de asemenea as putea sa o intr pe partenera sa daca m.ar ajuta însă cred ca o sa zică ca nu sunt genul lui ..adica perfecta...nici chiar...dar va rog sa mă sfatuiti. ..as vrea măcar sa fim prieteni nu neapărat sa mă placa...dar daca ar fi si asa se fi perfect

5 răspunsuri:
| DiaconitaBianca a răspuns:

Eu cred ca daca iti place de el trebuie se eu zici in fata. De exemplu dupa un antrenament sau cand crezi tu ca e momentul potrivit.( Stiu cum e) Baietilor le place sa le zici scurt si la direct. Cel putin asa am dedus. Oricum si el trebuie sa afle. Succes.

| LoveTenis a răspuns:

Daca iti place de el eu zic ca trebuie sa ii zici scurt si la obiect.Ai grija ca l-a cum ai scris pari un pic obsedata.Si daca se uita la tine nu inseamna ca te place. Poate doar se uita sa vada cum te misti. Daca ii zici in fata ar putea sa rada daca ii de ala mai nesimitit.Ai grija si la gesturi..Si la mine cel putin mai mereu au inceput ei discutia.Incearca si tu si poate o sa inceapa dar daca nu te place nu cred.Incearca in cantonamente sau la sala unde dansati sa il intrebi chestii banale si sa cauti chestii in comun cu el.

| EuS200 a răspuns:

Din cate am inteles, tipul ti-a refuzat delicat orice forma de abordare. Poate ca nu este interesat de tine sau poate ca are deja o relatie. Nu ai de unde sti ce se afla in mintea lui. Incearca sa vorbesti cu el fata in fata, chestii normale gen: cum ti se pare dansul sau lucruri de-ale voastre. Legati o discutie formala fara prea multe sentimente. Fii draguta cu el si amabila si daca iti raspunde la amabilitate poti incerca sa vorbesti si alte lucruri cu el care nu sunt legate de dansuri. Puratati o discutie normala. Insa daca te respinge si de aceasta data si vezi clar ca nu e prea interesat de discutie, lasa-l. Daca vei continua, te va crede agasanta si va vrea mai mult sa se indeparteze de tine. Mult succes! happy

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Lucrurile astea sunt pentru copii. Daca vrei sa faci ceva, du-te tu la el si vorbeste, nu trimite prietene, ca doar nu se combina ea cu el, ci tu. Tu trebuie sa incerci

| BizSinir a răspuns:

Incearca sa ii spui ce simti...pentru ca daca e sa fie ceva va fi si fara ocolisuri
succes