anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema legata de o verisoara de gradul 1! Ea are 18 ani si eu am 14 ani si o cam plac...Ce ar trebui sa fac? Mereu ii trimit mesaje pe net si nu ma pot opri, nu o pot scoate din cap! Imi vine sa ma si omor numai sa scap de sentimentul care il am pentru ea...HELP!

Răspuns Câştigător
| Felys a răspuns:

In primul rand sunteti rude apropiate si nu este posibila nici un fel de relatie amoroasa intre voi, in al doilea rand este mult mai mare decat tine, in mod categoric nu se va uita la tine ca la un potential iubit, revino cu picioarele pe pamant si daca tot vrei prietene orienteaza-te la fete apropiate de varsta ta, admira-ti verisoara in liniste si cauta prietene potrivite tie

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Poti continua sa o iubesti, nu te opreste nimeni, dar nu-i mai trimite mesaje. Daca o iubesti, trebuie sa o si respecti.

| Emilian65 a răspuns:

Sa te omori pentru o fata? Nu mai sunt fete pe acest pamant?

| SkyPilot a răspuns:

Iti cauti alta fata si/sau iti gasesti alte preocupari. Ia-ti bac-ul! Iti este ruda prea apropiata, e cam mica pentru tine la varsta voastra, este foarte probabil ca daca intrati intr-o relatie sa nu dureze decat 1-2 ani (tipic pentru varsta voastra) si daca va despartiti cu o cearta stricati atmosfera in familie.
O racesti cu mesajele incetul cu incetul - din ce in ce mai rare si mai formale. Nu zapaci fata, unul de 18 care are un pic de experienta cu fetele o termina pe una de 14 imediat. Incearca sa fii OM!

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna, Ionut,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| SebastianCMT a răspuns:

Esti putin obsedata de ea, ar trebui sa ai grija, incearca sa o uiti e verisoara ta, nu poate fii nimic intre voi! Iti vei gasi jumatatea stai calm happy