| R33ves a întrebat:

Hey, TPU! Am o problema... M-am îndrăgostit de o fata. Care îmi este o foarte buna prietena și eu ii sunt cel mai bun prieten... Chiar sincer nu știu ce sa fac, am auzit ca asa se strica prietenii intre un băiat și o fată. Daca aveți o rezolvare sau o părere, ziceti mi big grin. Fundaa!

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

In unele cazuri chiar se strica prietenii dar daca nu risti nu ai de unde sa stii, pune pe cineva sa o intrebe ce parere are de tine si daca te vede in calitate de iubit

| princess87 a răspuns:

Merita sa incerci

| anonimul a răspuns:

Pai eu pot sa-ti spun pentru ca am trait asta de 2 ori.
prima oara nu i-am spus ce simt desi vedeam semnele ei si desi o placeam.ea in cele din urma a renuntat la mine cand a vazut ca nu-i raspund la semne.noi stand in cartiere diferite, ne vedeam doar la scoala.deci a renuntat la mine si a venit vara.iar acea vara a fost cea mai groaznica din viata mea, am tot suferit si miera dor de ea.noroc a fost ca am iesit 1 data din casa si am intalnit o 2-a fata de care m-am indragostit, si mam imprietenit.
acum cu a doua fata mi-am spus ca trebuie neaparat sa incerc si asta am si facut, dupa 1, 5 ani de prietenie stransa, cand am fost 100% ca ma place am intrebat-o(si daca te intrebi dc am asteptat atata, ea era genul care se combina cu baietii din panarama, si am vrut sa ne cunostem bine de tot, si sa nu fim la panarama, plus ca era fosta prietenului mei cel mai bun).si lucrurile sau stricat groaznic.
deci ideea e ca: o prietenie intre o fata si un baiat se distruge in cele din urma.ori nu mai ramane nimic ori se transforma intro "RELATIE". deci e mai bine sa stii ACUM ce se va intampla.
concluziabig grinu-te si cuceresteo!

| fluffy2never a răspuns:

Eu zic sa stai cuminte sa te abtii! Asa pur si simplu poti sa nu mai vorbesti cu ea o viata intreaga!