| QAkkyQ a întrebat:

Hey TPU!^^. Am o problema.Peste cateva zile este ziua iubitului meu si n-am nici o idee ce cadou sa-i iau.Are 15 ani si suntem de doar 7 luni impreuna.Ne intelegem foarte bine si ne iubim foarte mult dar cu toate acestea as vrea niste ideii pentru un cadou.Ma ajutati?puppy dog eyes Fuundaa pentru cea mai buna idee.^^ Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Ayanaaa a răspuns:

Poi...ii poti lua un ceas (de preferabil sa fie de firma, nu orice facatura) si sa pui langa el un biletel pe care sa scrie "am tot timpul din lume pentru tine"
-un parfum, merge pentru aceasta ocazie.
-daca ai o suma de bani mai mare ii poti lua ceva semnificativ, un lantic, o bratara.
-sau ceva care sa va reprezinte pe amandoi.
Sper ca ti-am fost de ajutor :*

4 răspunsuri:
| znstr a răspuns:

Buna! "doar" 7 luni impreuna la 15 ani pe care ii aveti? Mi se pare o relatie destul de lunga si dupa cum spui, va intelegeti de minune si asta conteaza. O idee de cadou ar fi o sapca daca stii ca poarta in stilul astora http://images1.okr.ro/......00_700.jpg fie un hanorac mai gros, ca tot e frig afara, de la Nike/Adidas, sa fie ceva de calitate, un tricou si o bratara de silicon (gasesti in magazinele cu bijuterii, cum ar fi B&B), un ceas daca poarta, un set cu caciula si fular sau manusi tot asa de firma, mai trage-l de limba si vezi ce i-ar placea sa primeasca. Pa pa!

| MoMoScumpik a răspuns:

Pai,daca aveti poze impreuna, poate reusesti sa ii faci un cadou personalizat, poate sa pui poza pe o perna, sau pe o cana. Sper ca ai inteles. Funda?

| bObby123 a răspuns:

In primul rand depinde de ce suma de bani dispui.
Poti baga o poza cu voi 2 pe un stick te duci la un fotograf sa o scota frumos ppe hartie si sa cumperi o rama frumoasa si sa pui poza acolo
toata treaba asta nu costa mai mult de 20 lei
Mai poti sa ii iei o sticla de sampanie
un lantic cu jumate de inima si cealalta jumate sa fie la tine
Poti lua multe lucrui frumoase cu bani putini, dar daca dispui de o suma mai mare de bani...ii poti lua o gramada de lucuri!

| deutza992 a răspuns:

Pai un tort,sau un album cu poze doar cu voi,sau un ursulet cu poza voastra pe el(pe nasul ursului) o suzetalaughingceas,parfum, haine, o placa de par, un MP3, casti, sapca etc(FUNDA?):X:X::X