| t40wo a întrebat:

Hey TPUhappy am o problema si nu stiu cum sa-i dau de cap.Acum 1 luna si ceva am cunoscut o fata si incet incet am devenit foarte bune prietene dar de la un timp de cate ori ne vedem sta numai la mine in brate, se lipeste de mine ba chiar a vrut odata sa ma sarute:-s eu nu vreau asa ceva...am prietenlaughing si nu stiu cum sa-i spun ca eu sunt normala si ca vreau sa fiu doar prietena ei nimic mai mult...nu vreau sa o ranesc sau sa o fac sa se simta prost pentru ca tin la ea. Dau funda la sfatul cel mai bun:X

7 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Incearca si tu experiente noi!laughing

| zeeeeeex a răspuns:

Tu intre fete chestiunile astea se mai intampla, sa vrea sa te sarute si te atinga pe fund etc etc, asta nu inseamna (parerea mea) ca iti inseli prietenul. Bine am inteles tie nu ti se par normale... ok atunci ii spui destul de frumos "Tu imi pare rau dar nu mai incerca chestiuni de genu ca daca aude angry X-fiind prietenul tau) o sa se supere", si va intelege big grin

| t40wo explică (pentru zeeeeeex):

Nu e vorba ca imi insel prietenul, adica mi se pare absurd nu as putea sa imi insel prietenul cu o fata, dar nu stiu ce sa zic... oricum momentan sunt confuza poate peste ceva timp voi intelege si voi putea sa rezolv asta asa cum trebuie.

| Mayyaa a răspuns:

Ma gandesc ca deodata ce tii la ea insemna ca sunteti amice de ceva timp, o cusnosti detul de bine.insa vorbeste deschis cu ea

| buburuza115 a răspuns:

Hey! Sper k raspunsul meu te va ajuta.Deci, eu cred ca ar fi mai bine sa-i spui in fata, chiar daca te temi ca o vei rani...In sens k, nu trebuie' s-o faci sa se simta prost, principalul e sa-i spui ce simti. Daca te-am ajutat... Funda?

| mortzimati19996 a răspuns:

Daca vrei sa scapi de ea, cumpara.i un vibrator

| WiseMan a răspuns:

Vb cu prietenu tau intai. poat lui ii place si nu o sa fie nici o problema