Ce coincidenta, dar si eu sunt in aceeasi situatie ca si a ta.Pot doar sa-ti spun ca ai putea sa ii zambesti sa vada ca il interesezi si ai putea aduce diferite pretexte la discutie.Gandeste-te daca aveti lucruri in comun ca sa le puteti discuta.
Pai daca deja sunteti prieteni mai zambestei fai cu ochiul invita-l la un film si din gluma in gluma spune-i cal iubesti si lasati prietena daca era iubita lui acum era o problema in rest doar sa nu fie o suparacioasa spune-i din gluma in gluma daca esti timida si daca zice ceva nepotrivit spui ca a fost o "gluma"sper ca te-am ajutat!
Ii spui simplu ca il placi si el poate te place si va puneti impreuna ce e atat de greu
Ce coincidenta, dar si eu sunt in aceeasi situatie ca si a ta, doar ca baiatul pe care il plac e rocker.Pot doar sa-ti spun ca ai putea sa ii zambesti sa vada ca il interesezi si ai putea aduce diferite pretexte la discutie.Gandeste-te daca aveti lucruri in comun ca sa le puteti discuta.
Ce coincidenta, dar si eu sunt in aceeasi situatie ca si a ta, doar ca baiatul pe care il plac e rocker si cred ca e putin mai dificil.Pot doar sa-ti spun ca ai putea sa ii zambesti sa vada ca il interesezi si ai putea aduce diferite pretexte la discutie.Gandeste-te daca aveti lucruri in comun ca sa le puteti discuta.
Nu cred ca ar trebui sa faci ceva.nu iese nimic bun din schimbul iubitilior intre prietene.
Pai eu zic ca nu conteaza asa mult ca a fost cu prietena ta. Poate intre ei nu au mers lucrurile si vor merge la voi. Incercarea moarte n'are :*. Daca iti va fi prietena adevarata te va intelege! Bafta :*!
Maibel întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: