| Blondutsa_7935 a întrebat:

:*,
Am o problema.sad
Sunt cu prt meu de un an si 4 lunilove struck si. sincer il iubesc enorm. doar ca incep sincer sa am niste indoieli fata de el. deci ca sa va explic. azi dimineata am intrat pe id-ul lui big grin si. am vazut ca si-a sters toate arhivele si mail-urile, si nu inteleg de ce. bine nu ar fi asa vezi doamne o crima. dar zilele trecute am surprins o conv cu o fata in care ea i a dat un program si el a intrebat`o ce e ala. si aia tot ii dadea pupiki. si ma enervat ca ea tot ii dadea pupiki si el a intreabat-o daca o mananca. infine si ne-am certat un pic. de la faza asta. si el mi a zis ca nu o cunoaste si ca a intreabat`o daca o mananca in sensul ca daca o mananca pielea ca cica i-a dat un virus cu prog ala...infine. si ea tot ii dadea pupiki. chestia asta m a enervat mult...infine. si nah acum nu stiu ce sa cred. o fii vorbit cu ea iarasi si a sters conv ca sa nu vad eu? credeti ca imi ascunde ceva? Sincer nu inteleg ce sa mai cred... pentru ca cu mine se poate frumos. imi vorbeste frumos, ma alinta. imi arata ca ma iubeste. dar parca imi ascunde ceva.
Si sincer nu as vrea sa il intrebare pe el de chestia asta dc si a sters conv pentru ca nu vreau sa creada ca n-am incredere in el...
Vreau niste sfaturi.
sad

Răspuns Câştigător
| AnneMarie_7701 a răspuns:

Hmm,fii atenta o sa iti dau u n sfat dar, trebuie sa ai tupeu pentru asta!straight faceSchimbai prietenul tau o zi parola la mess, intra u pe el lui si bag-o in seama sa vezi ce spune! Crede-ma iti vei dea seama repede daca te inseala sau altceva! Funditoyyhappy?

18 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu-l mai banui,ca-l banuiesti de pomana.
Si-a sters toate arhivele si mail-urile de teama virusului pe care s-a temut ca i l-a dat descreierata aia.
Tu,probabil,daca ai o problema cu calculatorul tau nu stii sa ti-o rezolvi singura,ei,el stie,asa se face cand te temi de un virus,sau stergi tot,inclusiv din cosul de gunoi sau reformatezi calculatorul si iarasi se pierd arhive si multe altele.
Si, nu mai fi atat de banuitoare, esti exagerata!

| mgtow a răspuns:

In relatie se vorbeste orice subiect fara sperieturi da asa ca intreaba-l fara probleme.

| vlaaddd a răspuns:

Esti paranoica.

| Hombre a răspuns:

Toate puneti aceiasi placa, il iubesc la nebunie dar am indoieli din cauza ca... iubiti pe dracu' aveti nevoie doar de hrana propiei voastre placerii iluzioniste.

| Hombre a răspuns:

@Blondutsa, eee asta mi-a placut la tine, inveti repede, ti-ai insusit "trebuie sa ai tupeu pentru asta" din raspunsul premiat, si esti pragmatica, ai si actionat afurisindu-ma cu vorbulite pline de dulceata "taran", "frustrat"si "nesimtit", stiam eu ca zemuieste-n tine intelectu' m-ai cucerit.

| Hombre a răspuns:

@yellowalien, Scumpa draga, am sa tin cont de tine si stii de ce!? Ca esti creola si mor dupa acest ton, m-ai ales ca-mi place ciocolata, da sa fie "Moka", pe criza asta...intelegi tu. Acu' fiindca zemuieste in tine gramatica si sfaturile eu zic sa ma consilliezi, da numai la gramatica ca sfaturile mi le dau eu, uneori m-ai scapa cate un punct, cratima, virgula, litera...chiar daca asta nu a stirbit ideia din context.Si ca venii vorba de sfaturi bunul simt imi cere sa-ti fiu recunoscator asemeni, ai grije cu zemuiala, sa-ti pui preaplin, este fluida si da pe afara.Creola, si tu "m-ai" cucerit.

| Hombre a răspuns:

@yellowalien, recunosc, de multe ori o dau in bara cu aprecierea, am gresit, credeam ca esti de centru dar tu esti de doar de variantă, probabil am "paraziti" si ma bruiaza.

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Si noi de unde ai vrea sa stim ce face el sau ce iti ascunde.Decat sa te indoiesti de el si sa ajungeti sa va despartiti mai bine discutati deschis despre chestia asta. Daca chiar te deranjeaza atat de tare...

| Blondutsa_7935 explică:

Hey hombre invata sa citesti! Nu ti-am cerut parerea daca iubesc sau nu pentru ca nu cred ca e treaba ta! ok? ti-am cerut un sfat. Daca u esti taran si te porti asa cu fetele [ dupa cum ai dat dovada din vorbele tale] se vede clar ca esti un frustrat si ca ai avut multe deceptii in dragoste.
Esti un nesimtit!

| Blondutsa_7935 explică:

@ yellowalien,
Buna,
am dat raspuns castigator annemarie deoarece, la momentu respectiv ea era singura care mi s-a parut mie ca are dreptate. Apoi au aparut si alte raspunsuri ( ceea ce nu ma asteptam) care erau mult mai bune decat al ei, dar funda era deja data. ce puteam sa mai fac?

| yellowalien a răspuns:

@Hombre: N-am nimic nici cu tine, nici cu Blondutsa, dar iti dau un sfat: cand incerci sa-i dai cuiva "sah mat", ai mare grija sa nu lasi in urma aspecte de care celalalt s-ar putea lega. Nici macar greseli gramaticale. (vezi cum ai scris "m-ai cucerit")
@Blondutsa: Nu strica sa fii putin precauta, dar ai mare grija sa nu depasesti limita precautiei si sa intri in domeniul "paranoia". Esti de ceva timp cu acest baiat, asadar mi s-ar parea normal ca relatia voastra sa fi evoluat suficient incat sa vorbiti deschis despre orice. Lamureste cu el ce te deranjeaza, nu te enerva degeaba. La urma urmei, tipa ii trimitea lui pupici, nu invers. Daca el nu i-a raspuns la avansuri in niciun fel, e ok.
Oricum, nu inteleg de ce multe cupluri isi "impartasesc" parolele. Bun, am inteles, esti intr-o relatie, dar totusi ai nevoie de intimitate... Am vazut ca ai dat raspuns castigator tipei care ti-a sugerat sa ii schimbi parola! si sa intri pe id-ul lui pentru a vedea care-i treaba... Sa nu se inteleaga cumva ca as cersi fundite sau mai stiu eu ce, Doamne fereste!, dar dupa parerea mea, asa ceva nu se face.

| yellowalien a răspuns:

@AnneMarie: Stai linistita, nu insinuez nimic, tu ai ajutat-o cum ai stiut iar eu mi-am exprimat parerea legata de intimitatea in cuplu, atata tot.
@Blondutsa: Nu-i nimic, repet, nu conteaza fundita, conteaza ca tu sa-ti elimini indoielile, sa inveti sa ai o relatie matura si sa dispara "parazitele" din peisaj.
~Si parazitii.~
Ai grija! happy O seara frumoasa!

| Summerismine a răspuns:

Sa iti explic cum e faza cu conversatiile. Mie mi se int cand ma duc la cineva sa intru pe mess si bla bla bla.arhivele raman doar in calculatorul lui. atat. nu raman in mess acolo. nu stiu daca ma intelegi. Oricum eu una cred ca nu iti ascunde nimic. Sper sa te ajute :d

| madalinacr a răspuns:

Buna babyhappy...intr-o relatie trebuie sa vorbesti deschis cu el, deoarece degeaba te ascunzi si iti e teama sa il intrebi, lasa teama la o parte asa vei vedea ce reactie are la intrebarile la care este supus si vei putea sa iti dai seama daca te minte sau zice adevarulhappy! astept raspuns sa imi spui ce ai rezolvathappy! baftahappy:*!

| EleM a răspuns:

Isee,aici nu ai dreptate.Si eu am prieten si intru pe ID lui si ii citesc arhivele.Depinde de ce tip de mess. aiwinking...Referitor la intrebarea ta Blodutsa eu crd ca cel mai bine ar fi sa-l intrebi, insa nu direct, sa-i zici ca vrei sa vezi ce mai vb cu prietenii sau gasesti u un ocolis.Succes!:*

Yellowaien@ ce vrei sa insinuezi?^^...Eu una nu am vrut sa castig dar, am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare si am vrut doar sa ajut.Nu altceva! Si faza cu parola am zis pentru o zi.nu toata viata.P.S cum ai zis si tu nu trebuie sa va dati parola chiar daca sunteti un "cuplu" putina intimitate!

In momentul respectiv cand i-am citit "textul" singura metoda care am gasit-o a fost in raspunsul premiatstraight faceAsa ca i-am dat un sfathappyIn legatura cu ce cred eu, stiu, ca nu-i frumos sa schimbi parola altuia dar, in momentul respectiv, mie imi parea disperata!straight face

| Amytzu a răspuns:

Mmmmm Naspa Asha Totusi Eu Zic S-al Intrebi De Ce A Sters Mesajele Si Multaa Bafta In Asta