anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o rugamiintee mare de tot la voi.Eu am un iubit.Dar avem o relatie ascunsa.I don't want to see Ce pot face in legatura cu prietena mea? iubitul meu a fost cu ea prin vara iar ea cred ca inca tine la el ...si eu nu stiu cum sa ii spun ca suntem impreuna.Ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| stark47 a răspuns:

Daca vrei sa o tii ascunsa,atunci ascunde o mai bine. daca afla prietena ta, e posibil sa o pierzi. sfatul meu:daca nu tii destul la baiat si doar asa ca sa fie acolo, despartete de el. daca tii la el, explica-i prietenei tale, o sa te inteleaga.asa dac afla din alta parte o sa te faca curva q doua fete.

6 răspunsuri:
| anka89 a răspuns:

Nu cumva iubitul are cont pe TPU? ca mai devreme am raspuns la o intrebare exact la fel, doar ca el spunea ca ii cu prietena fostei lui si ea nu vrea sa ii spuna ca ii cu fostul ei, ceva de genullaughing

| neutrino a răspuns:

Nu mai poti face nimic pentru a-i pastra pe amandoi. O relatie nu se fura si apoi te ascunzi ca si hotii. O relatie se castiga, sau se pierde, asa cum va fi curand in cazul tau.

| Azµre a răspuns:

Să îi spui adevărul asta să faci. Nu o mai lucra pe la spate, este cel mai urât lucru.

| AdeutssaAde a răspuns:

Nu nu are contlaughing

| feragamo a răspuns:

Incearca sa o faci sa nu ii mai placa de el, apoi poti sa ii spui. big grin

| IoanaXD29 a răspuns:

Daca nu ii spui tu, peste catva timp o sa afle singura.