| Izabelacrasata111 a întrebat:

Am o stare nașpa. Am trecut prin multe și gen ma afectează trecutul. Când am crezut ca totul pierdut am dat de o persoana în care am totul. Într-un timp foarte scurt de relație am simțit mult mai mult de cât simt alții în ani de zile. Avea ceva special. Am avut și relații sexuale iar pentru ca a făcut după capul lui și cuvântul meu de nu a fost da am hotărât sa ne despărțim. Am mai vorbit pe perioada cât credeam ca sunt însărcinată dar n-am fost. Acum dupa câteva luni de când n-am vorbit ma apuca gen dorul de el. Am început iarăși sa vorbim dar eșec total. Eu nu pot ierta ca el nu mi-a respectat atunci cuvântul nu pentru ca aveam o trauma și el putea sa înțeleagă dar a făcut-o cum a vrut și gen după cinci luni ce iubire poate fi. Ideea e ca sufăr mult după el. Simt ca îl vreau și ca nu îl vreau. E nașpa starea dar nu pot. Oriunde nu m-as gândi este el, avem prieteni comuni. Cunoștințe și peste tot e el și în gând în orice. Cum să-l uit? Ma doare inima și orice mi-e rupt în bucăți. Plâng la fiecare pas. Ma doare... Sufăr

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Simplu, te gândești ce ți-a făcut și că te respecți suficient cât să știi că meriți ceva mai bun

| Violleta2022 a răspuns:

Atunci cand vei intelege si vei accepta ca relatia s-a terminat, vei putea sa-l uiti!
Atata vreme cat faci o obsesie dintr-o relatie trecuta, terminat si care nu a functionat si nu va functiona niciodata, vei suferii.
Iti dau un singur sfat: cauta-ti de munca ori pune mana si invata, ca sa-ti tii mintea ocupata si sa uiti.
Doar tu esti capabil sa treci peste asta si ar trebui sa intelegi ca trecutul nu se poate schimba si nici sanse de viitor nu sunt cu unul care nu te iubeste.
Impune-ti sa traiesti PREZENTUL si sa fii disponibila pentru altul. De data asta, nu uita sa eviti greselile din trecut, ca sa nu mai suferi.

| Emma30555 a răspuns:

Înainte sa apară el aveai viata ta, acum ca el a plecat tu trebuie sa revii la viata ta, cum ai putut trai fără el înainte sa l cunoști asa se poate și de acum. Sau poți încerca o împăcare dar dacă nu funcționează, mergi înainte, în viata o sa mai întâlnești dragostea