| hbjjhdsbvhbsdkv a întrebat:

am pus acum cateva zile 2 intrebari care sunt :,, Buna, mai stiti intrebarea asta?,, Hey TPU, am o intrebare nu radeti va rog. imi place de un baiat cu un an mai mare. el a zis ca ma place dar o iubeste pe fosta lui si zice ca se impaca cu ea ca are vrajeala (ii tigan eu romanca) azi m-a sarutat de 2-3 ori si pe fosta lui (care imi este prietena ) a pupat-o pe obraz si a zis ca se impaca cu ea, dar ea are iubit si a zis ca nu se mai impaca cu el deloc niciodata. El nu vrea sa priceapa, a zis ca sansele sa fim impreuna sunt de 40%, am vrut sa imi bat joc de el, dar m-am atasat si acum sufar. El a zis ca tine la mine, ba chiar azi cand s-a luat unul de mine i-a dat o palma... nu stiu ce sa zic, dupa sarut tot s-a schimbat si el zice ca nu inseamna nimic sarutul si ca, daca ne-am sarutat nu inseamna ca suntem impreuna. Ce sa fac sa tina mai mult la mine? Tot timpul merg la el pe hol cu scuza ca ma duc la prietenele mele (chiar am prietene acolo si stau cu ele) el imi mai face cu ochiul cateodata cand ma vede, dar de mai multe ori nu ma baga in seama. Azi stateam cu o fata si el se uita la noi si fata aia a zis,, ce te tot uiti la mine?" si el o zis ca de unde stie ca se uita la ea ca el se uita la mine si nu stiu ce...,,

azi l-am vazut tot timpul i-am zis ca aia vrea sa isi bata joc de el si ca vrea sa se razbune am vrut sa ii arat si mesajele da nu a vrut cand trec pe langa el se ascunde si ma evita nu stiu de ce nici nu ma saluta ce sa fac cu el?,,
acum sa va zic continuarea de azi... am vrut sa ies din cladire si el era in fata mea a stat in fata mea si nu m-a lasat sa trec si ultima ora ma pasait si eu i-am zis,, no da iti cauti pisaica? laughing" si am plecat dupa la usa iar m-a tinut si i-am zis asa,, sa ma *** in gura ta" ( imi pare rau ca i-am zis asa da eram suparata pe el sad ) si el tot zice ca o iubeste pe fosta lui... mor nici nu stiu ce sa fac sad va dau funda daca ma ajutati cu un sfat bun eu chiar nu mai stiu il plac dar parca sunt si suparata pe el si mama daca ar afla ca imi place de un tigan m-ar omora din cauza ca sora mea avut o relatie cu unul si mai multe so intamplat aia ii alta poveste deci nici mama nu e de acord nici nu vreau sa afle ca m-am sarutat cu el domne feri sad dar ce sa fac cu el pentru. putin tin la el si e dragut baiatul sad

daca am greseli gramaticale scuzati-ma m-am grabit foarte tare si sunt nervoasa...

Răspuns Câştigător
| Leopoldina a răspuns:

Eu zic sa uiti de el. daca ar fi cu adevarat interesat de tine te-ar invita la suc, la o plimbare sau ar vrea cat mai mult sa stea in preajma ta. O sa iti treaca indragosteala asta si peste un an o sa te miri cum de ai putut sa iti placa de el.Iesi cu fetele la bowling, fa un curs de foto, gaseste -ti ceva cu ce sa iti umpli timpul si sunt sigura ca sunt baieti mai draguti ca el care abia asteapta sa ii bagi in seama.

2 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Nu stiu ce varsta ai, dar incearca sa te maturizezi un pic.
Impune-ti singura sa nu-ti pese, sa-l uiti.
El doar isi bate joc de tine si te tine in priza, rezerva gen. Nu o sa formeze niciodata o relatie cu tine, poate doar pe plan sexual.
Sfaturile nu te ajuta, daca iti doresti cu adevarat, iti impui singura si reusesti. Poate se va intampla cand realizezi ca isi bate joc de tine.

| shadow72 a răspuns:

Ce drama traiesti laughing) mai cresti putin si o sa iti vina raspunsurile singure happy