| narutotruefan a întrebat:

Am pus ochii pe un baiat acum vreo 2 saptamani si de cateva zile am inceput sa si vorbim(pe facebook si pe mess). Eu sunt in clasa a.8.a si el in a.11.a (adica eu am 14 ani iar el aproape 18)winking. Avem muuulte lucruri in comun si, pentru ca ne.am cunoscut la corul scolii, muzica e pe primul loc! Imi place muult de el si cu am spus, de cateva zile imi da si el importanta...eu cred ca e bine dar nu cred ca e suficient...Imi puteti da alte sfaturi cum sa il "cuceresc"? sau ceva siteuri unde sunt sfaturi pentru asa ceva? Multumescccc! big hug :*

9 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Buna,@narutotruefan!
Din cate imi spui tu, o viitoare relatie ar avea sanse de reusita.In primul rand,aveti lucruri in comun(muzica) ceea ce este cel mai important. Daca aveti lucruri in comun aveti cunostinte comune(cei de la cor),subiecte comune, ingrjorari comune privind muzica, etc.Nu iti va fi deloc greu sa intri in vorba cu el.
In al doilea rand, nu esti invizibila pentru el ceea ce este perfect. Vorbiti pe mess si pe Facebook deci va va fi mult mai usor sa "continuati" in "real-life" subiectele incepute pe mess sau Facebook.
Totul numai lapte si miere pana aici, dar realizezi ca este o diferenta cam prea mare de varsta nu?
Si ca sa nu ma repet(nu imi place acest lucru!) iti dau copy-paste dintr-o postare de-a mea;;) :
" Ce vor zice ai tai despre faptul ca tu ai 14 ani si umbli cu un tip aproape major? Ce vor zice ai lui despre faptul ca fiul lor prefera sa stea cu o pustoaica in loc de o fata de varsta lui?
Ce vor zice prietenii lui? Ca te-a luat sa te creasca,huh :>?
Chiar daca prietenele tale te vor "admira" si invidia la inceput, mai apoi vor ajunge sa rada de tine, sa te faca panarama pentru ca in mintea unor adolescente daca esti cu un tip cu 4 ani mai mare ca tine automat ai facut si sex.Si de aici-> Panarama.Frumos,nu?
Ce o sa faci cand el va vrea sa mearga in club si sa stea pana dimineata? Tu vei sari pe fereastra ca sa poti sa pui piciorul in club si mai apoi sa te intorci la 11 seara? Sau nici macar nu o sa te lase sa intri in club pentru ca nici buletin nu ai? Ce o sa faci daca lui i se nazare sa plecati la munte,la mare sau in Grecia,spre exemplu? Iti vei face un pasoport fals si vei pleca? Ce vei face daca el iti va reprosa ca te comporti, te imbraci, vorbesti ca un copi? Daca iti va reprosa ca nu esti matura?! Daca iti va cere sa te schimbi?"
Ca sa nu mai vorbim de partea cu sexul...
Uite aici raspunsul din care ti-am dat copy-paste.Citeste situatia fetei si trage singura concluzii :
http://www.TPU.ro/......u-am-fost/
Bafta!

| narutotruefan explică (pentru Ramonaaaa):

Deci laughing chiar baiatul respectiv mi.a zis ca 2 din fostele prietene au fost in a 8. a( de altfel ca mine) si mi.a mai zis ca in ochii lui nu sunt mica! In ceea ce clubul...ei bine mi-am jurat sa nu pun piciorul in nici un club! Nu vom merge in nici o excursie laughing si am pasaport deja.Iar daca imi va cere sa ma schimb.ei bine, inseamna ca nu ma iubeste! simplu!

| Karisma a răspuns:

Nu te gindi la nici un site sau altceva, exista o varianta de ai spune direct ce simti pentru el dar exista o alta variata: de a flirta cu el mai des, daca te mai invita in oras nu refuza, fii genul de fata mai prietenoasa, si totul va veni de lasine. Funda?

| Judas6k a răspuns:

Curvo.

| narutotruefan explică (pentru Judas6k):

Auzi,cand am sa te injur eu pe tine atunci vei avea tot dreptul sa o faci si tu! eu am cerut sfaturi! daca intrebarea nu iti convine nu raspunde! nu esti obligat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!

Si eu plac un baiat mai mare si sunt prietena deo viata cu el, dar nu ma intereseaza sa ii spun ca il plac tu poti sa ii trimiti un mesaj pe mess pe facebook in scris la posta s-au poti sa il intrebi de cine ii place si daca spune ca ii place de altcineva il intrebi:vrei sa iti spun si eu de cine imi place? si atunci daca zice da tu ii spui:de tine.dar poate va veni de la sine daca sunteti facuti unul pentru altul. Funda plizz?

Pa, pa!

| Ccristi a răspuns:

Ai 14 ani! mai bine ai incerca sa_ti vezi de scoala, si sa nu incerci sa cuceresti pe nimeni la virsta asta. am si eu o fetita de 9 ani, si mi-e frica sa nu gindeasca si ea ca tine cind va avea 14 ani! nu_ti trebuie dragoste la virsta ta, crede-ma! sa fii cuminte!

| narutotruefan explică (pentru Ccristi):

Normal asa este; si eu credeam ca nu am nevoie de dragoste dar nu e vina mea ca m.am indragostit! Asta imi spuneau si bunicii anul trecut si atunci le.am explicat ca acum e o alta generatie si ca nu mai e..."moda" sa ai primul iubit la 20 de ani...de atunci au renuntat sa ma bata la cap cu asta, au inteles ca sunt la o varsta la care pot sa imi dau seama singura ce este bine si ce este rau pentru mine.Si,da,imi vad de scoala; mereu am fost printre cei mai buni din clasa si faptul ca sunt indragostita nu ma afecteaza cu nimic.

| Ccristi a răspuns:

El are 18 tu 14! ce crezi ca vrea de la tine? gindeste-te pina nu faci o greseala care sa te coste scump!