Poti incerca sa-i explici frumos cum sta treaba si sa-i zici ca e doar un prieten cu care imparteai tristetea provocata de plecarea lui, insa eu cred ca si colegul tau are acum ceva sentimente pentru tine fiindca banuiesc ca ii spuneai si de iubitul tau! Trebuie sa fii corecta si sa te hotarasti doar la unul; iar ambii sa stie ce reprezinta in viata ta: prieten si celalalt iubit, altfel mereu vei alerga intre aceste 2 repere. Apoi nu cred ca daca te iubeste nu va intelege - toti avem nevoie si de prieteni si nu-i putem pune la cosul de gunoi cand iubim pe cineva! Mult noroc!
Prostia oamenilor nu conteneste in a ma surprinde...
Tu te impaci cu fostul, dar continui sa schimbi mesaje si cu alt baiat... Daca el ar fi facut acelasi lucru cu o fata cum te-ai fi simtit?
Apoi, el afla de treaba asta si va despartiti. Tu, in desteptaciunea ta, te combini exact cu cel din cauza caruia te-ai despartit de baiatul pe care spui ca il iubesti...
Acum, problema ta nu e ca l-ai ranit si ca i-ai aratat ca de fapt avea dreptate, problema este ca el crede ca tu erai cu acel baiat atunci! Pentru ca in mintea ta inselatul trebuie sa cuprinda doar anumite chestii.
Ca sa inseli pe cineva, nu trebuie neaparat sa stai cu respectivul. Flirtul prin mesaje, confesiunile, micile dulcegarii la telefon, sunt tot inselat.
Daca e macar putin cu picioarele pe pamant prietenul tau nu se va intoarce la tine, pentru ca nu meriti asta. Cum nici el nu merita ce i-ai facut.
AlexEjmecheru întreabă: