| Obbsesive a întrebat:

Am revenit dupa o foarte lunga perioada de timp.As vrea sa va spun ceva ce ma apasa si sa ascult cateva sfaturi din partea voastra! Stiti desprea acea mare iubire a mea sad. nu stiu, parca sunt blestemata.Atunci cand imi este mai bine, cand zic si eu gata:am scapat! Atunci apare EL! si ma da peste cap.este posibil asa ceva? Iubirea asta ma urmareste peste tot? sau este un semn? As vrea sa inteleg, dar nu pot! Cateva sfaturi sau pareri as vrea.Multumesc anticipat :*

Răspuns Câştigător
| ursuuu a răspuns:

Toata lumea are momente bune si momente rele intr-o relatie. Poate nu e neaparat un semn. Poate e doar coincidenta. Poate nu e scris sa fiti impreuna. crede-ma ca orice e planuit acolo sus de Dumnezeu. Ce se intampla, se intampla cu un scop. Sper ca te.am ajutat:*

2 răspunsuri:
| dincolodevise a răspuns:

Draga mea stiu ca este greu sa uiti pe cineva, mai ales cand apare din nou in viata ta ...nu exista ceva care te poate face sa uiti pe cineva. doar timpul, el este cel mai bun remediu.cu timpul o sa-l uiti, o sa te plictisesti de atata suferinta.cu fiecare zi ce trece o sa suferi mai putin si asa o sa uiti tot ...Nu este nici un semn.asa este iubirea.atunci cand iubesti, suferi.dar pana la urma toate trec si o sa devina de domeniul trecutului. bafta! sper ca te-am ajutat:*:*

| roxanik26 a răspuns:

Se spune ca timpul vindeca toate ranile! Sie eu sunt tot in aceeiasi dilema! problema e ca azi vreau si maine nu mai vreau sa ne despartim! sunt nehotarata si asa cum spui mereu ma in torc din drum! dar odata voi spune gata si nu ma mai intorc in veci!