Cred ca esti prizoniera unui anturaj total daunator in momentul actual al vietii tale si risti sa dai cu piciorul viitorului tau.Te sfatuiesc sa alegi intre studiu si viitorul tau si viata promiscua oferita de aceste specimene.
Cui pe cui se scoate, cand vei cunoaste un alt baiat mai de cuvant il vei uita pe fostul care ti-a adus numai suferinta de cand il stii, e clar ca nu e de tine, trebuie sa iti impui singura ca e momentul sa te indepartezi de el cat mai repede
Credeam ca la varsta majoratului poti fi lucida si sa realizezi ca,, jocul,, de-a prietenia/dragosteain cazul asta nu are o finalizare in bine. Ocoleste-l. lasa-l cu femei in varsta sau cele ce-si permit astfel de,, ioaca,,. Bacul e o mare problema, cere concentrare.Admiterea asijderea.Aici daca gresesti este greu de reparat. Cu dragostea te poti intalni oricand.
Cred ca ar trebui sa te axezi pe bac si pe viitor.Baieti vei mai intalni si-l vei uita incetul cu incetul..stii ce se zice."fiecare sac isi are peticul". Deci nu te mai stresa atata, nu faci decat sa-ti ingrijorezi prietenii, familia si te distrugi cu astfel de ganduri. Sper ca vei face alegerea cea buna, totul tine doar de tine, nu da cu piciorul viitorului doar dintr-o astfel de situatie.
M-am plictisit la al doilea rand. Te rog baga-ti mintile in cap. Mai rar asa prosti.