1.Sunt multe lucruri care le-as face daca as fi baiat, dar oricum as vrea sa stiu cum e sa fii "indragostit", sa ai sentimente pentru o fata.
2. NU
3.Fizicul in primil rand, cum gandeste, cum sa comporta in societate.
1.Nu mi-as dori sa fiu baiat, chiar daca sunt constienta ca sa fii fata e mult mai dificil, pentru ca ai mai multe probleme si mai mult de suferit, dar nu cred ca as face ceva in mod special.
2.Nu chiar...(depinde)
3.In cee ce priveste aspectul fizic nu cred ca ar trebui sa fim pretentioase, dar mie imi plac:sinceritatea, simtul umorului, sa fie indraznet, sa ma asculte si sa ma respecte( e foarte important).Dar tie?
Cam ..asa doresc si eu sa am o prietena.dar din pacate..nu prea se mai gasesc fete asa cum descrii tu
Hmm.1. ideea e ce n-as face 2. depinde de persoana .3.simtul umorului, sa pot avea incredere in el, ochii
mersi..se vede dupa nume) presimt ca ochii albastri
Presimti bine sa fie ca mine brunet si cu ochii albastri
ok cati ani ai?
)))looool
))))) de ce razi? inca, nu o pun de o combinatie
Imi pare rau sunt din Bucuresti :d ))
Si eu)
Like a boss!))))
1. As bate baietii
2. Mai dor sanii.....mai ales daca sunt cat un uger
3. dintii, ochii si comportamentul fata de mine....restul chestilor sa fie in balanta
1)vb cu baieti sa despre fete sa vad ce au in cap
2)nu ca dorm cu mana dupa ei cau cu sutieni.
3) simntul umorului tutuor fetelor kle place asta.
1. As face sex ca sa stiu si ce simtiti voi ; 2. poti sa razi de mine, dar nu stiu la ce te referi; 3.simtul umorului, romantismul, sinceritatea, protectia oferita si micile atentii sau dovezi de iubire