E simplu nu mai tine la ea, nu o mai iubi si apoi cucereste-o!
Bafta!
NRFTW.
Spune-i in fata.Nu asteptaa.daca astepti o sa te trezeti intr-o zi ca e cu altuu...spune-i direct.O sa-i placa daca vede ca esti indraznet...ii spui ca o placi, de fapt o iubesti, si o intrebi daca sentimentele ei sunt aceleasi. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Sper sa imi dai fundinta ca daca nu inseamna ca m-am chinuit degeaba sa iti explic glumesc pai sti ce ai de facut fa-ti curaj da nu da inapoi si cuceresteo cu sinceritatea ta asta apreciaza fetele sa le oferi incredere ca esti un baiat de treaba ca ii plina lumea de baieti neseriosi si poti sa ii faci cadouri da sa nu stie e expeditorul trimitei scrisori in posta ceva romantic fi serios daca iti doresti fata asa de mult si chiar spui ca o iubesti lupta nu te da batut plzz fa-o pentru mine ca is o persoana straina si ar fi tare sa imi zici cum tio mers Succes sper ca ti-am fost de folos
Da...chiar nu stiu cum sa aleg dintre voi doua cui sa ii dau funda...dar acum cateva zile am aflat ca are si un prieten chiar nu mai stiu ce sa mai fac innebunesc
Fii atent la cum socializeaza cu tine,miscarile si gesturile pe care le face fata de tine. Daca iti zambeste in timpul orelor, sau se intoarce la tine la banca, se baga in seama cu tine, atunci cand te uiti la ea isi intoarce privirea in alta directie sunt semne ca te place!
Daca vrei ca ea sa te placa trebuie sa te imbraci altfel, aranjezi parul,sa iti schimbi trezura sa-i atragi atentia. Apoi sa aflii ce pasiuni are si sa te faci interesat de ceea ce ii place si ei, trebuie sa te porti normal, sa nu razi in hohote din orice, sa te bagi cu ea in seama si sa purtati discutii despre scoala, pasiuni,orice. Vorbeste cu ea si pe mess si propune-i sa iesiti undeva ca sa va cunoasteti mai bine asta daca nu o va face ea inainte. Apoi gaseste un moment potrivit si spune-i ce simti pentru ea. Bafta!