| LOREDANNA_7957 a întrebat:

Am si eu nevoie de niste sfaturi, cum as putea sa-i atrag atentia unui baiat.
ok. sa va povestesc :
Acum cateva saptamani m-am indragostit de un baiat, asa vorbim pe mess, la telefon. aiurea. El banuieste ca mie imi place de el. de fapt, sigur stie. Ce as putea face sa ma placa si el? Sau. cum sa-i sucesc mintiile?laughing Asa ma mai suna, mai vorbesc cu el, dar de exemplu cand ii trimit mesaje.imi raspunde la intrebare si atat. Nu ma intreaba ce fac eu, sau etc.

Deci totusi. ce sa fac sa-i sucesc mintiile?laughing sau. sa ma placa? sa ma caute mai des. Ar fi bine sa-l ignor o vreme? Deci sa nu uitam. el stie ca mie imi place de el :d. Astept sfaturi :d

5 răspunsuri:
| Sonny a răspuns:

Incearca sa-i arati ca esti dispusa sa aveti o relatie impreuna, arata-i ca-l placi, dar lucru asta nu o sa-l poti face pe "mess" sau printr-un singur mesaj. Logic ca el nu o facut nici un pas, sau nu e sigur de situatie, poate e inca in stadiu acela in care vrea sa te cunoasca, iti zic eu, incearca sa iesi de cateva ori cu el la simpla plimbare sau la un ceai, ca tot e frig pe afara.

Deci idee e ca ar fi bine, sa-i arati intr-un fel sau altu ca il placi, iar de aci toate o sa decurga de la sine, daca si el te place, mai mult ca si sigur ajungeti intr-o relatie, iar daca nu, inseama ca va trebui sa muncesti mai mult pentru al castiga.
Multa bafta!

| CosminME a răspuns:

Inceara sa nu-i acorzi prea multa atenti ...sa te caute el pe tine tongue

| VariantaVerde a răspuns:

Pai in primul daca tie iti place de el si el stie degeaba il ignori tu ca el nu o sa te bage in seame decat din plictiseala...asa...il al doilea rand daca vrei sa te bagi cu el eu zic ca sa faci tu primul pas si sa discuti cu el despre aceasta tema si sa vezi ce este de facut sau fa un lucru, un gest cu care sal impresionezi si sa-si dea seama ca tu chiar tii la el si chiar il placi. Sper sa-ti fie de ajutor raspunsul meu si daca chiar vrei sa te combini cu el te-as sfaturi sa o faci si sa nu ezititongue

| anda a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie. laughing
Si nu stiu ce sa fac... oh go on

| Mimiii_8070 a răspuns:

Stiu cum e...laughing
Incearca sa nu-l mai intrebi tu ce face sau chestii de genul. Se simte ori prea importan ori sufocat.winking Stiu ca e greu. sa il vezi pe mess si el sa nu te intrebe... imediat dai click pe numele lui si il intr c nerabdare "ce faci?", nu? Eu sincer in ultimul timp am incercat sa nu il mai bag eu in seama pe baiatul pe care il plac si adesea am observat ca el intra in discutii cu mine.
Asta e parerea mea... Succes:*