Servus @Luvly! Nu-i spui nimic și te comporți ca o prietenă adevărată, civilizat și calm. Când iubești în adolescență parcă îți sucește cineva mințile, de aceea este prietena ta atât de distrată. Părerea mea este nu ar trebui să-i dai ultimatumuri de genul celor descrise mai sus, dimpotrivă, dacă poți și vrei să o ajuți când îi este greu, ajut-o, dacă nu, las-o ca pe ea. Încearcă să-ți faci și alți prieteni, @Luvly și... atenție prietenia nu înseamnă posesivitate ci altruism!
O zi cu zâmbet îți doresc și gânduri bune!
Deci sperio ca te sinucizi din cauza ei, nu raspunde la sms, nu ii scrie sms.Las-o asa citeva zile si pe urma sun-o si spune-i ca te-a oprit prietena ta cea mai buna de la moarte. Spune-i ceva de genu"daca ai vazut ca nu raspunde-am la sms de ce nu ma cautai " ceva de genu asta. Funda?
Tu esti prea geloasa prea posesiva eu zic sa incetezi cu prietenia asta pentru ca nu ti aduce nimic bun numai tu o sprijini pe ea si tu nu primesti nici macar recunostinta
@DoamnaGărgă... Am purtat o discutie. ba chiar mai multe si nu se schimba cu nimic! M-am saturat!
Ma doare sa iti spun asta, dar mie mi se pare ca esti o persoana toxica, pentru ca, cum ti se pare ceva, repede devii geloasa si treci la amenintari cu moartea sau vatamarea corporala. Faptul ca tu crezi ca e dependenta de tine, iarasi, it's-a red flag. Chiar daca e singura, mai bine singura decat prost insotita, daca stii cum zic. Eu zic sa o lasi in pace, dar nu cred ca ai sa o lasi, pentru ca narcisistii se plang de o persoana, dar nu se despart de ea. Fa relatii cu oameni pe care ii respecti, asa mentii o buna igiena mentala, si s-ar putea sa te schimbi, ca esti tanara. Mult succes!