Si eu am patit la fel cu prietena mea.Totul a fost invers ea zicea ca sta la misto cu acel baiat dar daca o sunam si vorbea cu el nu imi raspundea mie ...mereu intram in asteptare, vorbea mereu cu el la telefon si mie nu imi mai acorda deloc atentie. deci stiu prin ce treci...ea si-a dat seama de cea ce a facut dupa ce s-a despartit de acel baiat.Deci incearca sa ii arati prietenei tale cine e acel baiat cu adevarat.Ea tine la tine dar acum e orbita de el.atata timp cat ea o sa fie impreuna cu acel baiat nu te astepte ca sa se schimbe ceva in relatia voastra pentru ca ea ii va da mai multa atentie lui. Atunci cand se vor desparti va veni la tine si numai atunci va realiza ce a facut.Eu zic sa nu mai vorbesti cu ea deloc pentru ca sigur tot ea te va suna pentru ca nu poate sta fara o prietena, incearca sa ii arati si tu ca nu iti mai pasa fi indiferenta pentru ca nu meriti sa fi tratata asa totusi mie mi-se pare ca te-ai comportat destul de frumos cu ea.Ti-am zis si eu am trecut prin aceeasi situatie
Sper ca sfatul meu sa te ajute