Eu cred ca inca te iubeste mult, dar probabil nu mai vrea sa aveti vreo legatura pentru ca se simte prea ranita si are impresia ca daca veti fi i ar impreuna, o sa-i fie si mai rau.Nu vre sa-ti spuna pentru ca probabil stie ca tu o vei lua cu "de ce crezi asta? stii ca nu e adevarat" si atunci ea va ceda, desi nu vrea asta.Cel mai bine vorbiti fata in fata si ii spui clar ce simti pentru ea
De fapt, cand am fost impreuna n-am ranit-o cu nimic, ea s-a despartit de mine si a inceput sa ma ignore, m-am simtit oribil si de fapt eu am fost cel ranit.Cand i-am zis ca nu i-a pasat de mine, nici n-a stiut ce sa mai zica, decat ca i-a pasat dar nu a aratat-o.
Pana sa vorbesc cu ea despre asta, ma baga in seama in fiecare zi, acum dp discutia asta vad ca n-o mai face.
Stii, noi fetele, desi nu prea recunoastem. uneori nu prea stim ce vrem. Eu cred ca s-a despartit de tine... dintr-un anumit motiv.dar dupa si-a dat seama ca nu e ok.( stii cum se spune.nu pretuiesti ce ai avut decat dupa ce il pierzi). Asta pare sa fie si acum. Daca face toate chestiile astea, e clar ca ea inca mai tine la tine, si destul de mult as putea spune. Iar datile cand e bine dispusa, cred ca incearca sa se minta.Cred ca ar trebui sa va intalniti( sa lasati messu sau facebook-ul) si sa vorbiti. Acum depinde si de ceea ce simti tu:daca mai vrei sau nu sa fii cu ea.
Atunci probabil e genul de fata careia nu-i place sa-si arate asa mult sentimentele iar tu find o persoana mai calda, iei asta drept o dovada ca nu te iubeste dar pentru ea este foarte normal si de aici probabil si despartirea : ea se simtea sufocata de tine si avea nevoie doar de putin aer.Eu sustin in continuare ca te iubeste si ii pare rau dar e prea mandra ca sa iti mai spuna
Mda, s-a intamplat sa vorbesc cu ea si am ramas socat...Mi-a povestit despre un baiat de pe urma careia ea sufera ca nu stiu ce i-a facut ala [asta s-a intamplat in urma cu cateva zile (faza cu baiatul asta)]. Deci n-a zis absolut nimic despre mine, doar despre baiatul ala, am incercat sa-i cer niste explicatii de ce reactiona asa [cu "semnele" alea ca mai tine la mine] si a zis doar ca "asa a simtit pe moment", ca nu are niciun motiv sa-mi dea pentru. care a facut asa.
Ce motiv mai avea sa faca acele "semne", sa planga, sa sufere pentru. mine daca ea tinea la alt baiat? Chiar nu inteleg
Poi cred ca vrea din nou sa fie cu tine de aia este interesata daca ai prietena,si de aia nu vrea ca u sa fi cu altcineva,si nu vrea sa recunoasca asta direct,de aia iti da tie de inteles, ar fi bine sa o intrebi daca mai vrea sa fie cu tine, bine asta si daca tu mai vrei sa fi cu ea! depinde de tine!
Hmm, te-ai gandit ca poate iti povesteste de baiatul ala ca sa te faca gelos? stii cum se zice, baietii trebuie sa faca primul pas si, la urma urmei tu i-ai spus ca iesi cu alta fata. Daca plangea de fata cu tine sau la telefon, mai tine la tine. Nu e usor pentru nimeni sa planga in fata altei persoane, decat daca o iubeste pentru ca isi arata slabiciunea.Cand mai vorbesti cu ea si iti face un "semn" de genul ala, ar trebui sa o intrebi direct, de ce o face. Tine la tine sau la altul? Stiu ca e mai usor sa nu vorbesti direct despre asta, dar esti baiat. Daca o iubesti, spune-i in fata pentru ca daca nu o faci, s-ar putea sa creada ca iti e bine fara ea si sa o pierzi.
M-am gandit ca poate doar vrea sa ma minta, dar i-am cerut explicatii de ce e trista si a inceput povestea cu baiatul ala.Ea a zis ca tine la el deci nu prea inteleg ce motiv avea sa ma minta.
In legatura cu "semnele" am mai scris, am intrebat-o de ce le face si tot ce putea sa zica este ca "nu stiu, nu am un motiv clar, asta simt eu". Deci, numai stiu ce sa fac... Ori a mintit ori chiar tine la ala, iar eu cred ca tine la el