| LollipOp_9437 a întrebat:

am si eu nevoie de un sfat straight face

Deci sa incep:
Ieri am iesit afara cu amicul meu M., verisoara lui S.[cea mai buna prietena a mea]si prietenul ei B. si am stat ce am stat si apoi M. a zis ca sa mergem pe la el. Am mers, si am stat ce am stat si apoi B. si S. s-au dus intr-o camera si eu cu M. am mai ramas un pic si apoi m-a luat de mana si mi-a zis sa mergem in cealalta camera. Am mers, ne-am asezat in pat si el ma tot strangea in brate, si apoi a inceput sa ma pupe si nu stiu ce., si ma tinea strans in brate si imi zicea sa raman toata seara cu el. Imi tot zicea ca sunt timida si sa nu mai fiu ca nu am de ce si chestii de genu.
Eu am acceptat toate astea pentru ca imi place de el[el stie asta]

Ideea e ca azi cand am vb pe mess mi-a zis, la inceput ca a fost o nebunie, apoi dupa ce am mai vb nu stiu ce a zis ca tot ce s-a intamplat a fost o PROSTIEstraight face
Si azi dupa ce am vb si-a pus poza la avatar cu o fatastraight face

Nu stiu ce sa mai credcrying... Voi ce ziceti, ii pasa sau nu?straight face
De ce a facut toate astea?straight face

Fundalove struck

mersilove struck

si fara sa va bateti jocpuppy dog eyes

6 răspunsuri:
| Daniel123 a răspuns:

M. Nu mai il cauta ca nu merita... sincer!

| looolliika a răspuns:

Pff. cred ca esti distrusa... adica imi imaginez. si e groaznik cred ca pentru el tu ai fost asa o aventura... app cati ani ai? marog daca vrei baga id meu in lista si poate ma8i vb. iulia_fronescu

| tuGatita a răspuns:

Eeee...poza cu o fata... vrea sa te faca geloasa. eu zic sa te faci ca nici nu observi poza si sa incerci sa te apropii mai mult de el.pentru ca sigur te place si ii pasa de tine

| d1aVoLo a răspuns:

Eu zic ca a facut misto de tine daca si-a pus poza la avatar cu alta fata... primesc funda?big grin

| Baby a răspuns:

Sincer? cred ca s-a jucat doar. Nu stiu daca simte ceva pentru tine dar tu cel mai bine ar fi sa il tratezi cu indiferenta, sa nu il lasi sa vada ca iti mai place de el. Poate asa il atragi
Stai linistita, ca daca e cu una, poate sa o paraseasca imed. Tu trebuie sa il faci sa te vrea si dupa el scapa de ea

| DeathLord93 a răspuns:

Si a batut joc de tine rolling on the floor E rolling on the floor)) bine si eu as fi facut la fel nu sunt genu sa stau cu o fata mai mult de 2 3 4 orewinking