Ce idioti/e sunteti.
Fiecare om are fetisurile lui. Poate pe unii ii excita modul in care mananca shaorma.
Am intalnit o tipa care o exicta atitudinea.
Sau spre exemplu, pe mine ma exista sexul oral. Nu prea ma excita aspectul fizic.
Fiecare om functioneaza diferit.
O tipa mi-a spus ca i se pare sexi burta mea sau alta a spus ca atitudinea mea este excitanta.
FIECARE REACTIONEAZA SI FUNCTIONEAZA DIFERIT!
Poate o sa vina o tipa sau un tip si o sa i se para exictant sa se joace cu parul din fund.
Sunt doua intrebari diferite aici ce ne place si ce ne excita. Pe noi nu cred ca ne-ar excita doar vederea unui tip hot .
Ma poate excita un sarut pasional, o mangaiere, jucatul cu mainele in par etc
Pe mine FIZIC ma atrage zambetul...chipul in special, insa nu pot spune ca ma excita
Desigur pot fi atrasa si de caracterul lui, poate modul in care se comporta sau indiferenta, aroganta lui, insa nu arogantul gen smecherul satului, ci un baiat mai inteligent care chiar are ceva interesant de zis.
Era sa zic eu ce le place dar imi sareau tipele in cap.Sunt barbat dar tot imi permit sa raspund.e valabila aceiasi chestie, ea se uita la formele lui muschi. fund, daca e hidos sau frumos, sarm doar avem si noi toate acestea nu?
Nu contează la un băiat frumuseţea şi bogăţia lui.[cazu meu].Mie îmi place la un băiat zâmbetul lui..comportametul lui... dacă e prefăcut sau nu. dacă-şi bate joc sau nu..etc.
Mă poate excita şi un sărut. dacă-l iubesc extrem de mult pe tip...Nu sunt atrasă de muşchi sau funduu´ lor în niciunu caz...
Dar aşa în mod normal nu mă prea excită nimic.
Eu o sa ma refer si la baieti care le au cu sportul, tu iei de aici ce vrei.
Fizic ne uitam la corpul lui, ochii lui, zambetul lui, privirea lui.
Dar pe noi, ne atrag si cateva lucruri psihic, cum ar fi felul in care vorbeste cu noi, felul in care se comporta cu noi.