anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU...
Am si eu o curiozitate... In urma cu 6 luni mi.am început viata sexuala cu iubitul meu dupa 2 ani de relatie. A fost si singur bărbat cu care am avut relatii intime... Si el este foarte surprins de faptul ca un act sexual intre noi tine maxim 3 minute (pana se termina el)... Eu am 20de ani, iar el 29... La întrebare asa faci cu toate? Mi a spus ca numai cu mine a patit asta... Puteti sa mi spuneti care este cauza pt care durează asa Putin? Si daca este un lucru bun sau ceva care ii displace?
Acord funda celui mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

1. Din cauza ca te doreste mult prea tare excitatia devine atat de puternica incat nu reuseste sa-si controleze ejacularea si isi da drumul involuntar 2.De asemenea faptul ca nu a avut/intretinut relatii sexuale prea multe in ultimii 2 ani (in caz ca ti-a fost fidel) contribuie la accentuarea acestei ejaculari rapide. 3. Chiar daca are o asemena varsta nu inseamna ca are si o experienta sexuala adecvata. 4. Lipsa unei activitati sexuale sustinute si a antrenamentului constant impiedica obtinerea rutine necesare. 5. Neintretinerea mai multor reprize consecutive pot genera aceasta teama de nereusita si ejacularea prematura. Pentru a fi si tu multumita, sa ajungi sa simti placerea si implicit sa ai orgasm ajuta-l sa aiba de mai multe ori erectii si vei vedea ca numerele urmatoare vor fi tot mai lungi.

| anonim_4396 explică (pentru corbulalbrosu):

Cel mai bun raspuns. Multumesc frumos!
Acest fapt afectează cu ceva realatia noastră pe viitor, adica o sa si doreasca pe cineva mai "experimentat"laughing?

24 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Ma apuca groaza cand vad ca tot mai multe domnisoare prefera sa faca sex cu barbat mai batranei...

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Auzi ca in 3 minutedeja s-a termina hahaha laughing) sigur nu-i virgin?rolling on the floor)) mor de ras

| epurasu a răspuns:

Pentru ca te iubeste foarte mult. Apreciaza asta!

| anonim_4396 explică (pentru epurasu):

Nu stiu daca are vreo legatura asta cu sentimentele. mersi

| neutrino a răspuns:

Pe el nu-l tin motoarele pentru mai mult.

| Emilian65 a răspuns:

Actul sexual, intre voi, a durat asa putin pentru ca el te-a dorit foarte mult. Asa se intampla cu baietii ca doresc neaparat sa faca sex cu o fata.

| Lawliet14 a răspuns:

Tine atat ori pentru ca e foarte atras de tine, ori pentru ca n-a avut o viata sexuala activa. Daca-i smecher, stie cum sa fie mai pregatit data viitoare. Sau daca erai tu smechera il trezeai ca a doua data tine destul.

| anonim_4396 explică (pentru Lawliet14):

Eh. pai si e de rau, adica o sa l fac sa si doreasca altceva daca continuam tot asa?

Răspuns utilizator avertizat
| RedDeath a răspuns:

ARe el o problema si o pune pe seama ta. Tipic! Daca e primul nu inseamna ca trebuie sa fie si ultimul!
Asa ca daca e asa nesimtit si idiot, atunci da-i papucii si ia-ti altul, mai sunt destui!

| Lawliet14 a răspuns (pentru RedDeath):

Comentezi la topic?

| anonim_4396 explică (pentru RedDeath):

Stiu ce zici.dar mna mi-am pus problema ca sunt eu la inceput.si el a mai avut altele. si ma gandeam ca din cauza lipsei mele de experienta se intampla asta. mersi

| anonim_4396 explică (pentru Lawliet14):

Adica? laughing) azi mi am fc contul

| RedDeath a răspuns (pentru anonim_4396):

Se intampla pe mosul la el! Sa n ucrezi prostiile astea! Pe langa ca el are probleme mai are nerusinarea sa arunce vina pe tine!
Deci nu ai nicio substanta, lichid, nimic care sa il afecteze. Poate se masturbeaza prea des si de aceea ii vine asa repede, sau pur si simlu nu se poate controla.
Deci sa nu mai te gandesti vreodata ca e vina ta. Te rog!

| RedDeath a răspuns (pentru Lawliet14):

Ce te apuca si pe tine? S-a trezit acum unul sa comenteze? Ce ai? Sezi la socrata ca nu cu tine vorbeam.

Pai nu arunca vina, mi a spus doar ca numai cu mine i s a intamplat asta. ca e ceva neobisnuit.
Na am inteles, nu e vina mea, dar e ceva rau in a -l face sa termina asa repede?

Inteleg, nu e vina mea, dar e ceva rau in a l face sa termine asa repede. o sa se plictiseasca si o sa caute altceva mai bun?

| RedDeath a răspuns (pentru anonim_4396):

Ori se masturbeaza prea des, ori e prea excitat. Fie incepeti sa faceti dragoste cand inca nu e chiar foarte tare acolo, fie mai asteptati sa se mai ''lase'' sa nu fie asa tare, astfel incat sa nu ii vina asa repede. De asemenea, in timpul actului, faceti repede? Daca faceti repede, si vine repede. Mai luati scurte pauze, faceti incet, lent.etc. Opririle si miscarile lente intarzaie sa ii vina. Daca face doar repede, mereu ii va veni asa. Probabil ca e el lud si cu tine nu stie cand sa inceapa, incepe cand e la apogeu si e beton[adic foarte intarit] acolo.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns (pentru RedDeath):

Eu zic ca e virgin

| anonim_4396 explică (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Pai tu esti proasta. informeaza te. si nu vad cat de batran e la 29. daca esti ca galeata normal ca nu intelegi. nu ti cere nimeni parerea. daca stii bine daca nu vezi ti de treaba.

| ale28bz a răspuns:

Cu părere de rău îţi spun că ai ales cel mai prost răspuns
Sub pretextul că te doreşte mult - durează puţin
Doar cu tine i s-a întâmplat asta, cu restul era armăsar (ai întrebat-o pe una din fostele cum era la pat)
Pune-l la treabă mai des, iar într-o zi fă antrenament intensiv să vezi ce poate
Sunt mai multe metode prin care poţi întârzia momentul ţi le pot enumera, de la inele, ghiaţă, vin, întreruperi, schimbarea poziţiei, etc.
Ori atât poate, ori o faceţi prea rar