El te place mult dar cand este cu prietenii sai se simte intr-un jenat si nici nu te baga in seama e un caz foarte nahpa.eu ca baiat am facut asta cand eram cu o fata si dupa 3 saptamani inima mea a fost franta.deci tu incearca sa il faci sa isi arate sentimentele fata de tine. Sper ca te-am ajutat
Probabil te place insa este prea orgolios sa recunoasca chiar si asa chiar daca tu il place enorm de mult incearca sa il ignori si tu cand vine la tine sa te sarute pleaca de langa el nu-l saruta pana nu iti da un raspuns fi indiferenta cu el
Am avut rabdare sa citesc tot.am fost si eu in situatie asemanatoare...din pacate dragostea aceea s-a si terminat asa fara sa duca la nimica.tie pot sa iti spun una, fa ceea ce crezi ca e bine.ce crezi tu de fapt despre sentimentele lui? crezi ca te iubeste? daca ai si argumente e inca mai bine.si apropo daca o fi fiind scorpion nu cred ca te poti astepta la declaratii de dragoste sub forma de poeme sau serenade.am si eu un scorpion(il iubesc enooorm)cind il intrebam daca ma iubeste el imi spunea ca dragostea nu se spune,ca el ar putea sa minta ca m iubeste pentru a obtine ceea ce doreste(si e adevarat).eu imi dadeam seama ca ma iubeste din clipele in care eram doar noi, doar doi.iar faptul ca il enervezi nu e grav, din contra el simte atunci un "potop de pasiune"... spun asta pentru ca asa e Nicholas al meu cind imi spune "ce ma enervezi tu pe mine". bafta tie!