Paii sa incepem cu inceputul:
definitie: = "CÚRVĂ, curve, s. f. 1. (Pop.) Femeie care duce o viață desfrânată. ♦ Prostituată. 2. Fig. Om ipocrit, josnic; cutră."
Deci "aia" pe care o vezi tu ca are aripi si umbla din floare in floare! sau tipa aia cu nasul pe sus de si-o trage de placere/ pe interes cu altii de sex opus!
Eu consider ca curva este tipa care face sex pentru bani! E o meserie si asta, daca atata o duce capul, c`est la vie!
Cea care face "sex" de placere, nu cred ca ar fi cazul sa o comparam cu o curva! Adica daca sufera de nimfomanie, hmmm neeeaaa.asta e singurul tratament "sexul"
Exista mai multe conceptii legate de acest termen, in functie de tara:
In Germania, Olanda, Spania: curva e aia care si-o trage pe bani.
In Romania: curva e aia care si-o trage pe bani, cu cei pe care nu-i iubeste sau, chiar daca are relatii de lunga durata, daca si-o trage cu mai multi de 3
Mai sunt si tari, ca musulmanii, in care curva e aia care se masturbeaza, ca deja daca face mai mult, sfarseste in inchisoare sau, mai grav, spanzurata
Dupa parerea mea.te culci cu toti, chiar daca nu tii la ei.Din floare in floare!
A fi curva inseamna a umbla dupa pla cand la unu cand la altu...ba sa te mai si lauzi cu cati te-ai puscat
Curva este o femeie care face sex foarte des, cu aproape oricine, nu neaprat pentru bani. pentru cele care fac sex pentru bani cred ca un termen mai potrivit ar fi prostituata
Curva este femeia care face sex pe bani(sau nu) cu mai multi barbati...Este cea mai veche meserie din lume pentru ca multe femei o considera cea mai la indemana, cu alte cuvinte aproape oricine poate deveni o curva.
O fata se duce in Tibet unde gaseste un intelept murind de sete. Inteleptul drept multumire ii spune ca ii va raspunde la orice intrebare ar avea ea. Ea intreaba:
"De ce inteleptule, daca un barbat se culca intr-o luna cu mai multe femei e un erou, iar o femeie care are relatii cu doi barbati intr-un an e curva?"
Inteleptul ii raspunde: "Draga mea viziunea lumii e complexa dar am sa o scurtez: Imagineaza-ti o cheie si un lacat. Daca acea cheie deschide mai multe incuietori atunci este o cheie minune (master key) dar daca un lacat este deschis de mai multe chei atunci e un LACAT DE RAHAT."
Anonima17191 întreabă: