anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ce sa fac cu mainile la primul sarut...sau ma rog...in general...mi se par in plus.Ps.nu sunt pervers deci nu vreau raspunsuri de genu' "o iei de fund"...

Răspuns Câştigător
| Clausd10 a răspuns:

Ideal, pentru primul sarut este sa ii cuprinzi obrajii cu mainile, in felul asta simti daca incearca sa se retraga. Daca ti se abandoneaza sarutului, nu o tragi spre tine, ci te apropii tu usor spre buzele ei, inchizi ochii si o saruti. Sa nu bagi in seama inima care va incepe sa bata sa sparga pieptul. Ea va ramane acolo. Succes.

10 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Saruturile pot fi mai retinute sau mai pasionale. Sincer nu poti sta ca mormolocu cu mainile la spate (vorba vine) si cu buzele inainte. Poti sa-i tii obrajii in maini, poti s-o iei in brate si daca sarutul e mai pasional, da poti sa o apuci de diverse zone erogene - fese, sani, solduri sau sa revii la obraji sau s-o imbratisezi.

Iarta-ma tu stii ce-i aia perversiune? Nu cred, fiindca daca ai sti nu ai mai spune ca prinsul de fund inseamna ca esti pervers.

| corbulalbrosu a răspuns:

O imbratisezi si o tragi spre tine, o tii strans lipita de corpul tau.

| LoveSleep a răspuns:

Fă ce-ți vine pe moment, nu te tot pregăti atâta.

| OldSoul a răspuns:

Ii pui o mana pe spate si cu cealalta o tragi de gat spre tine.
ATENTIE sa nu o sugrumi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pervers e ala care merge pe strada si pune mana pe fund femeilor sau in scoli canv vezi toti pateticii cum pipaiesc fetele, nu e referitor la iubita ta desteptule. bine ca aveti iubite dar habar nu aveti numele fara buletin, daca ai macar asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Totusi, nu esti cam mic?
Pune-ti mainile prin parul ei.

| Țoglă a răspuns:

O prinzi de șold...

| XxspeedxX a răspuns:

O iei de mani.

| Stephan142 a răspuns:

Merci tuturor pentru raspusuri! Si stati calmi....am buletin de o groaza de timp.

| Liviu35566 a răspuns:

Să o îmbrățișeziwinking