A fost naspa. Groaznic. Prima oara oricum nu stiti ce sa faceti - pentru tine o sa fie, evident, mai greu decat pentru el. O sa te doara. Asta e. Problema e ca nu va sincronizati, nu va cunoasteti in privinta sexului. Asa ca obisnuieste-te cu ideea ca va fi un fiasco. Dar nu te lasa dezamagita de asta. Lucrurile vor merge inspre mai bine dupa ce veti capata putina experienta. O sa incepeti sa va cunoasteti, sa va stiti miscarile, sa va stiti preferintele. Totul va fi ok pana la urma. E o greseala sa te astepti ca din prima iese bine, pentru ca nu iese si nu faci altceva decat sa fii dezamagita daca te amagesti cu ideea ca va fi ok din prima. Succes!
E prea mult de spus, stiu doar ca m-am simtit excelent, dar s-a lasat cu furci zburind in aer in noapte, geci de piele facute fisii si alte articole tipic taranesti de prin ograda omului.
A venit Fat- Frumos si... Wait a minute! Tu astepti aici material de laba si o arzi cu "povesti frumoase"? LOL.
A fost oribil, pe de-o parte, si interesant pe de alta.
Durerea a fost f puternica si nu cred ca ar fi fost o idee buna sa se fi intamplat cu un tip pe care il iubeam. A fost o prostie.
In cazul in care ai 12 ani, esti femeie si te simti pregatita pentru a-ti incepe viata sexuala, du-te-n baie si da-ti 6 palme.
In cazul in care doar te plictiseai cand ai pus intrebarea... scuza tonul aroganto-superior...
O zi faina sa ai.
Nu am sa uit acea zi, eram beat muci , pe aceasta cale am un anunt de facut, cel care a luat in ras puritatea mea si si-a batut joc de-a mea rozeta, il rog sa se predea de buna voie ca daca pun mana pe el da de belea :!
Asculta un om sincer
va fi excelent daca persoana cu care iti incepi viata sexuala este de incredere maxima si va avea grija de tine, rabdare si intelegere.
Singurul lucru care sa te preocupe este acel cineva aleger ff bine daca e alesul ideal nu vei uita niciodata va fi excelent
PS: comunicati inainte de act, vorbiti despre asta va va ajuta!
Cand s-a intamplat prima data a fost super eram extrem de beata si nu am simtit nimic si momentan sunt cu acel baiat
Prima oara am facut-o cu un coleg de clasa in toaleta scolii in timpul orelor. Aveam 13 ani si ma supt colegu ala pina mi-am dat drumul. A fost senzatie!
me_4173 întreabă:
anonim_4396 întreabă: