Am spus in nenumarate randuri, dar am sa mai scriu odata: cu chilotul, blugii, camasa, prosopul, perdeaua si apa din cada nu se poate ramane insarcinata.
Pentru a lasa o fata insarcinata, trebuie sa existe contact penis-vagin si fata sa fie in perioada fertila.
Cum fata are timp de ciclul neregulat, neputandu-se calcula ovulatia si nici perioada fertila, este bine ca absolut toate partidele sexuale, sa fie protejate cu prezervativ.
Da ma, spermatozoizi de fier ai, trec prin 3 straturi de haine si dupa mai si gasesc gaura pe unde sa intre. Desteapta sperma ai, tu cum de esti asa?
Ar fi chiar culmea sau o premiera mondiala, sau chiar universala, ca spermatozoizii sa reuseasca sa treaca prin atatea randuri de textile/tesaturi si pe urma sa GASEASCA, dar nu numai atat ci pe urma sa si NIMEREASCA drumul ''victorios'' care sa-i conduca direct catre deschiderea INTRARii IN VAGIN.
In situatia prezentzta de tine, sansele de a ramane gravida sunt minime catre zero.
Se va naste un copil in blugi?
Dar cum copiii nu se nasc imbracati, stati linistiti și înainte de a vă mai juca documentații-vă puțin
Ție frică tare de tot?
Câți ani ai?
Știi care sunt regulile în care o fată/femeie poate rămâne însărcinată?
În cazul vostru nu sunt șanse de o posibilă sarcină.
Da. 19 ani eu si ea 18. sigur? Camasa era uda cred de la sperma, insa pantalonul pe exterior nu era.Chilotul ei era ud pentru ca era ea uda si excitata