Are 11 ani frate ce sa-i ceri? abia a invatat emoticoanele...
Raspuns : nu te place, doar pentru ca te arunca in zapada. wtf, daca te-as arunca in dunare ai crede ca te plac?
Bai copiilu
Am 14 ani
Nu m-a lua pe mine cu "copiilu" ca-s cu mult mai mare ca tine. Invata macar limba romana inainte sa vorbesti.
Bai copila, 14 ani nu-i asa mult pe cat crezi
De exemplu eu am aproape 21
Uite lasa-ma in pace nu ti-am facut nimic okkk tu ai intrat pe raspunsul meu si ai inceput sa ma enervezi
Fetelor trebuie sa le expici ca la peste ca sa inteleaga. Doar pentru ca va luati cate o palma la fund, un mozol in zapada, primiti o apreciere despre par etc etc. NU inseamna nimic. Deci nu te place, daca te placea cu siguranta te proteja sa nu fii aruncata in zapada nu crezi?
Deci vezi ca poti avea si un rasp folositor :*
Poate te tachineaza si da e posibil sa ii placa de tine... Daca te-ar proteja si nu te-ar arunca in zapada ar fi prea evident ca te place asa ca el face contrariu tocmai pentru a nu iti da nimic de banuit.Incearca sa te prefaci ca te-a lovit cand incearca sa te bage in zapada si vezi cum reactioneaza, tachineaza-l si tu.Bafta!
Nah, nu-ti raspund la intrebare. Nu e interesanta. In schimb am eu o intrebare pentru tine:
Aia din avatar esti tu? Ce naiba-i cu botul ala? Iti plac ratele asa mult incat vrei sa ai si tu cioc? E dezgustatoare poza.
Unu la mana cu trebuie ta cine e al avut si cred ca daca nu ai un rasp nu mai incerca sa enervezi lumea :*
"Unu la mana cu trebuie ta cine e al avut si"
Lol wut? Tradu'mi te rog.
Buna asta silviule!)
Te afli in unul din cele 5 stadii ale betiei. Acuma esti in acel stadiu in care te crezi atat de frumoasa incat toata lumea te place, deoarece tu esti cea mai frumoasa persoana din univers! )
Nu cred asta, am specificat mai sus ca am mult concurenta si imi e cam urat sa ma bag pe el si nu sunt beat )))
Sincer si noi cand eram de varsta voastra faceam la fel cu fetele Nu ca ne placea de ele, dar asa ne manifestam fie din lipsa de ocupatie, fie din obicei. Pentru ca desi nu este un obicei recunoscut pe la noi, se practica cu regularitate spalatul fetelor iarna. Asa ca sa stii ca nu orice actiune a unui baiat inseamna ca se da la tine sau ii place de tine. Este doar simpatie ca si colega, parerea mea. O zi frumoasa sa ai!
Am si eu o intrebare,nu va suparati,nu radeti de mine, cum sa fac sa imi mentin cat mai mult timp penisul in erectie? sa stea cat mai mult tare si ridicat, la mine e o problema, ca e destul de lunga si atarna greu, vreau sa surprind o fata
Poate,cine stie, daca nu le face asa la toate fetele poate ai o sansa.
Daca e cel mai frumos din a7a inseamna ca nai sanse, asta pentru ca cum ai zis u ai multa concurenta.
Si nu-i asculta pe toti idioti care isi bat joc de tine
Poate doar ii e drag de tine sau cine stie esti norocoasa si ii place de tine.
Doamne fatooo tu ai innebunit sau ce? Unu la mana:romaneste nu scrii Doi la mana : te comporti ca si cum baiatul ala ar fi facut nu stiu ce fapta eroica ca te-a aruncat in zapada(de parca te place vreunul daca te arunca cat colo ) si Trei la mana: De ce postezi asa intrebari pe TPU? Ca sa ne amuzi sau ca se plictisesti? DSincer acum Du-te draga mea la unu te arunca ala in zapada si gata sunteti logoditi
Doamne fatooo esti dusa rau : din 4 motive: 1.Cum poti sa iti imaginezi macar ca unu te-ar placea daca te arunca in zapada(prostie pura) 2. Si pe mine m-au aruncat si m-au trantit o gramada de baieti (asta nu inseamna ca sunt casatorita cu toti sau ceva de genu') 3. Numai plictisi lumea cu intrebarea asta mai bine cere-ti scuze spune adevarul si las-o balta! a da si 4: Vorbeste doamne iarta-ma Romaneste ce dq?