| oanamiley a întrebat:

Mi place de un baiat. In ore ma uit la el. Cateodata il prind si pe el ca se uita la mine, in pauza vine la mine si ma intreaba ce fac si asa. Problema e ca la alta fata ii place de el si nu face din asta un secret. Crdeti ca ma place? Avem sanse sa fim imreuna?

Răspuns Câştigător
| MiruD a răspuns:

Ii pori spune printr-un mesaj. Si cand va intalniti, discutati mai usor, pentru ca el deja stie. Sau arata-i prin gesturi. Zambeste-i, baga-te in seama cu el, spune-i ca-i dragut...
Poate se va prinde. tongue

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cred ca da daca tie iti acorda atentie inseamna ca e de bine

| DracusorImpielitat a răspuns:

Dezvolta o relatie de prietenie si stii si tu ca din unele (mai bine zis multe) relatii de prietenie fata-baiat se ajunge la sentimente. Lasa totul sa vina de la sine si poarta-te natural, baietilor le place asta.

| MiruD a răspuns:

Daca nu il intrebi, nu vei afla. Daca iti acorda tie mai multa atentie decat colegei tale, clar pe tine te place. Si ca sa fii si mai sigura, poti sta de vorba cu el si vezi ce zice. Sigur se va bucura ca ai facut tu primul pas.

| oanamiley explică (pentru MiruD):

Dar eu sunt foarte timida. Nu stiti alt pas prin care sa il duc subtil la gandul ca il plac?

| MiruD a răspuns (pentru oanamiley):

Ii pori spune printr-un mesaj. Si cand va intalniti, discutati mai usor, pentru ca el deja stie. Sau arata-i prin gesturi. Zambeste-i, baga-te in seama cu el, spune-i ca-i dragut...
Poate se va prinde. tongue