Dacă vrei sa o iei de nevasta contează puțin dacă doar o iei de prietena de loc
Mai mult de 90%....pentru ca daca vrei so dezvirginezi trebuie sa ai rabdare si de multe ori nici nu reusesti
Nu conteaza pentru toti baietii in aceeasi masura.doar pentru cei mai pretentiosii cam 100% restul mai putin.de exemplu :prietenul meu dupa vreo 5 luni de relatie (fiind virgina)l-am intrebat ce ar face daca nu as fi virgina ce crezi ca mi-a raspuns? daca nu as fi tinut la tine m-as fi despartit de tine in sec 2. si dupa 1an si 8 luni eee... a zis ca nu m-ar mai lasa pentru niciuna
Depinde daca traieste in trecut sau in prezent. hai sa fim seriosi, baietilor le plac virginele din alte cauze si daca ar putea, dupa ce le dezvirgineaza, le-ar face din nou virgine.
Intrebarea a fost adresata baietilor, nu fetelor.
Esti cumva shemale si nu stim?
Habar n-ai ce e un baiat, numai te bagi si tu in seama ca musca-n lapte
Daca-si regreta actiunile, o iert.
Daca se faleste cu asta, ii dau papucii.
Da, sunt. de ce? esti invidios? ma bag unde vreau, nu am nevoie de aprobarea ta, sunt majora si vaccinata.
XD si ce are vaccinul de-a face cu discutia noastra?
Nu-s invidios pe tine, numai m-am scarbit de atatea jigniri fara rost venite din partea fetelor.
Nu vreau sa te fac de rusine asa ca, gandeste-te la ce ai zis...
E tarziu si sunt obosit. la ora asta neuronii mei nu mai functioneaza asa de bine. adevarul e, ca dupa un ecran pot fi orice vreau. pot fi si o planta, dar ne abatem de la subiect.
Tu chiar esti un baiat! -.- acum-mi explic inteligenta extraordinara.
De unde stii ca sunt un baiat? poate sunt 2 baieti... la asta te-ai gandit?
No nu te oftica, ca glumeam si eu. de ce te superi si iti iei jucariile sa te duci in alta groapa de nisip?
Te uiti dupa acest grafic:
15ani----------------25ani--------------->40ani
3%----------------40%------------------>90%
))))) baietii tineri prefera femeile cu experienta, baietii in varsta prefera tinerele virgine.
cdl42002 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DoinaDoinaDoina întreabă:
Mutubal întreabă: