| NimeniDeNicaierii a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru toate fetele cuminti. Ce va place la noi golani? Cu toate ca stiti ca noi o sa va facem mereu sa suferiti si ca nu vom fi mereu langa voi atunci cand aveti nevoie. Cel mai bun raspuns FUNDAwinking

Răspuns Câştigător
| anonimaDeLa3 a răspuns:

Pai,eu sunt fata,si da,imi plac golanii,pentru ca au un stil de viaata aparte,special! Langa ei,traiesti cele mai frumoase clipe,sunt,chiar daca nu par,niste persoane romantice,sensibile,dar care se ascund sub infatisarea de "baieti rai",insa cu persoana iubita sunt cei mai dulci! :X:X

Alaturi de un golan,duci o viata aventuroasa, nici nu stii ca atunci cand vine la tine vrea doar sa te salute, sau te trezesti cu un sarut.sunt imprevizibili, si au un sharm deosebit care ne atrag pe noi, fetele cuminti!

Fundaa?big grinbig grin

Răspuns utilizator avertizat
| Shatteredx a răspuns (pentru ΚαςςιαnFilellinιkoς):

Nu are rost sa-ti pui mintea cu o femeie. Orice ai spune, chiar daca este evidet ca ai dreptate, iti va toci raspunsul si-l va invarti si ii va schimba sensul de atatea ori, pana te plictisesti si iti dai seama de ce proasta e. Pe urma o sa admita ca ai pierdut duelul intelectual si se va simti bine. Nu-i oferi aceasta ocazie.
Aveam un fenomen la bloc. Prietenu'sau ii spunea "Du-te-n... Ma-tii de C..." iar ea, zambea si il lua in brate. I-o tragea in padure si in scara si ii placea. Daca ai vedea ce bine arata tipa, ai muri de ciuda. Plus ca era la medicina in anul 4.
Unde e dreptatea? laughing

| Shatteredx a răspuns (pentru ΚαςςιαnFilellinιkoς):

Nu stiu, eu inca am speranta ca intr-o zi o sa pot sa schimb lumea asta big grin. Daca nu pe toata, ma multumesc si cu cateva persoane, care la randul lor vor schimba alte persoane s.a.m.d.
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume"

| GreatlyGeoy a răspuns (pentru Shatteredx):

Dar nu toate sunt la fel! Eu sunt o fata(nu o femeie) si nici nu suport golanii...ei cred ca daca vin la mine si imi spun ca sunt frumoasa sau cate de astea, cred ca o sa cad la picioarele lor, dar eu nici nu vreau sa am de-aface cu ei...sa moara de ciuda ca imi place de un baiat cuminte care la inceput de abia putea vorbi cu mine, si pe care nu stiu cum sa-i zic ca imi place de el ca mi-e frica sa nu-l ranesc pentru ca nici eu nu sunt tocmai ingeras: cand ma enervez spun atatea prostii incat nici eu nu mi le pot imagina, dar bine asta doar cand cineva ma scoate din minti! Nu catalogati toate femeile dupa 2-3 c***e sau cate aveti! Exista si multe exceptii, dar desigur nu la fel de multe ca c***ele, dar ce sa faci: Asta e lumea in care traim!

29 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

De ce le plac fetelor golanii? Hm.Fiindca sunt fructul interzis,fiindca cocheteaza cu focul,in speranta ca nu se vor arde, fiindca vor sa inteleaga de unde vin nonsalanta si libertatea golanilor.Ele isi imagineaza doar lucruri, langa golani le traiesc live.Si mai e ceva.Toate spera sa-i poata schimba! Foarte putine reusesc, cele mai multe pleaca plangand...

| catalina_2916 a răspuns:

Tocmai asta ne atrage.cel putin pe mine, desi stiu ca este in dezavantajul meu.tocmai indiferenta asta. pentru ca ceilalti,,, baietii buni" ne plictisesc cu insistentele lor si le dam cu picorul.desi constientizam ca nu este bine.

| victor1k a răspuns:

Cum era si normal, pentru voi totul se rezuma la sex. Si Florik@, baiat de cartier spuma spumelor, si tu esti golanN1? nici sa scrii nu stii. vai de viata ta.

| yappi a răspuns:

Poate pentru ca avem nevoie de actiune poate pentru ca daca am luat unul de celalalt nu ne'ar face sa suferim dar nici sa simtim ca traim ca atunci cand suntem cu un "golan"!

| AdeeLinna22 a răspuns:

Pai in primul rand "golanii" sunt de 10000 de ori mai frumosi ca ceilalti baieti
si in al 2lea rand nu toti ''golanii'' sunt cum spui tu tongue mai mult :X:X ei decat tocilarii sau ceilalti cm vrei uh sa spui

| AdeeLinna22 a răspuns (pentru ΚαςςιαnFilellinιkoς):

laughing Tu clar nu ai inteles la ce fel de golani ma refer eu. Nu manelisti, siii... dupa cum ai raspuns la toate cele care au raspuns la intrebare, imi dai motive sa cred ca esti mai urat sau mai gelos thinking Nu stiu cum sa iti spun sa nu te jignesc laughing Te-ai pus tu sa comentezi laughing A mentionat cineva de Alex Velea? Am spus eu ca sunt lesinata dupa Orlando Bloom?laughing Doamne! laughinglaughinglaughinglaughing Nu pot sa-mi imaginez ce fel de persoana estii laughing Nu ai de lucru la ora 11. laughing decat sa te iei aiurea de altii laughing Las` asa laughing spune ce vrei nu iti voi mai raspunde! Scrie draga, ce vrei laughing P.S: Tot nu ai inteles la ce gen` de golan` ma refeream eu, Domnu` Manelistu`...

| AdeeLinna22 a răspuns (pentru ΚαςςιαnFilellinιkoς):

Din ce ai vorbit tu ma faci sa cred ca nu esti altceva decat un manelist, nu ma cunosti, si vi sa vorbesti aici de mine si de golani? Clar nu ai inteles, si faci aici scandal, stai linistit, nu mai citesc nimic, nu-ti mai raspund la nimic. Vad ca nu intelegi. P.S: Nu-s o pitipoanca, nu vorbi la plural spunand " voi " Nu ma include, ca nu ma conostiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca sint masochiste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Masochistele,masochisteleee.etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Golanii sunt mai interesanti,simti ca niciodata nu-i cunosti indeajuns, iar asta t provoak sa stai cu ei...pur si simplu p mine ma atrag
Si cum s-a mai spus, sunt mai frumosi si mai buni in pat
In general fetele cuminti sunt atrase d baieti rai...asta e si cazul meu

| GreatlyGeoy a răspuns:

Te rog nu mai zi la plural! NU SUNT TOATE LA FEL! sad

| Ony_7205 a răspuns:

Nu cred ca toti baietii sunt golani,sunt si barbati maturi care vor sa-si intemeieze familii,astia se numesc pustani care vor s arate ca sunt mari si tari, dar d fapt sunteti niste coplasi, sau daca te referi la astia d 30 d ani care nu au fam si sunt vai d' steaua lor aia se numesc nimicuri...ar tr sa-mi dai funda, e cel mai bun rasp, sincer...

| Anonim_3463 a răspuns:

Ufff...in primul rind golanii sunt cei mai frumosi si seducatori, si cel mai important e ca pot fi foarte pasionali in pat.