NU există nici o modalitate "sănătoasă" pentru a grăbi venirea menstruaţiei!
Şi INDIFERENT ce "prostioare" ( sfaturi DUBIOASE ) o să ţi se mai răspundă/dea în continuare - NU te sfătuiesc să le "încerci", deoarece îţi vei DEREGLA tot organismul ( inclusiv ciclul menstrual )!
Aşa cum a spus şi T4ny4, dacă ai "ghinionul" să-ţi vină ciclul chiar când eşti la mare, FOLOSEŞTI ob-uri şi totul este ok - cel mult, le schimbi mai DES!
Poţi să faci şi plajă, şi baie - nu e nici o problemă.
Nu ai cum sa grabesti menstruatia.Dar daca iti vine la mare, foloseste O.B.Este un tampon facut pentru inotatoare.Eu il folosesc la mare.Si e ok.
Vitamina K de la farmacie fiole...cica intarzie, insa raspunde diferit la fiecare persoana. Eu am luat in prima zi cand mi-a curs prima picatura si nu s-a oprit dar a curs foarte putin, si puteam intra si in apa. am avut un slip normal cu absorbant si peste boxeri de baie pentru fete Nu am avut nici o treaba. Pt unele persoane pot aparea unele dereglari: sa-ti intarzie urmatoarea luna, sau sa nu-ti vina vreo luna, dar nu cred ca e o asa mare problema. Mie mi-a venit la timp luna viitoare. Nu stiu exact cate fiole sa iei pe zi, eu luam cum apucam. Te interesezi pe net sau la farmacista.
Ia Orgametril dimineata si seara cate 2 timp de 3 zile si iti garantez ca iti vine