Ei bine faza cu "placutul" la majoritatea fetelor de generala se rezuma la frumusete si cam atat.
Poate ca acest coleg al tau se comporta frumos cu ele si face glume si de aceea castiga simpatia fetelor.
Si in privinta cu aspectul tau fizic, chiar daca esti mai dolofan... daca te tii in continuare de rugby in cativa ani nu ai sa mai fi "dolofan" ci solid si o sa ai un aspect fizic placut si sa fi mandru ca ai parul cret deoarece baietii cu parul cret sunt foarte simpatici si unele fete chiar au o slabiciune pentru ei.
Si mai spune-mi o parere de a ta Diux96 Face footbal la fc progresu Bucuresti si e smecher in clasa isi bate joc de profesori cred ca nu trebuie sa fiu la fel sti vorba aia "each with his originality"
Deci am dreptate la faza cu fetele de generala.le plac doar frumusetea si cam atat. Daca arata bine si e smecheras nu conteaza cat de nesimtit e(probabil ca o sa le treaca cu timpul).
Normal ca NU trebuie sa faci si tu ca si el...probabil el atata poate...sa se dea in spectacol si sa faca pe smecherul, tu trebuie sa fi TU. fara "aere" in cap si cred eu ca si un copil educat..crede-ma ca sunt atat de multi figuranti incat tu o sa ai mult de castigat. poate nu acum, dar peste cativa ani da.