| Carmenn01 a întrebat:

am si eu o intrebare, urmeaza sa plec cu prietenul meu la munte cu cortul, doar noi 2 si nu stiu unde sa-mi fac nevoile fara ca el sa afle? Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| FORMULADTI a răspuns:

Deci solutia e una, sa luati cu voi materiale pentru un WC!

14 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Muntele ala e mare, gasesti tu un loc undesa iti faci nevoile

| Sara2 a răspuns:

Pfff e ceva firesc ce naiba? ii zici "mie imi vine sa ma pis" poate suna aiurea da eu asa fac de obicei, nu am nici o jena, ce el nu o sa isi faca nevoile?
te duci in tifis intre copaci, ai unde

| ramonaan a răspuns:

Ii spui pur si simplu ca ai nevoie la toaleta si te duci unde in tufis..nu e nici o rusine e ceva firesc.

| FORMULADTI a răspuns:

Mersi de funda :*

| zxzx a răspuns:

Poate te-ntalnesti cu ursul.

| coriinawtf a răspuns:

I spui in fata ca vrei putina intimitate si ca vrei sa fi lasata singura 5 min, cred ca o sasi deie seama!

| Felys a răspuns:

Esti culmea cu intrebarea asta, parca ai avea 2 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba eu zic sa il implici si pe el, sa se simta important! laughing
In sensul ca il obligi sa-ti sape o groapa, si sa-ti faca din crengi un paravan, sa stie naibii ca esti o domnisoara adevarata, manierata si ecologista...
Iar daca nu vrea, fa-ti nevoile in sacul de dormit, na!

| selysol a răspuns:

laughinglaughing ce intrebare mai pui...in tufis dupa copaci ce el nu isi face nevoile tine in el laughing te duci fara sa ii spui iar cand te intreaba unde te duci sau unde ai fost ii spui ca dupa un tufis sau ca te-a chemat natura nalaughinglaughing

| Chriistos a răspuns:

In cort.

| madalina2222 a răspuns:

In tufisbig grin

| 니코 a răspuns:

Spui si u ca mergi la o plimbare singura sa uiti de grijile de acasa si atunci mergi si u intr-un tufis sau dupa copac
sau ca vrei sa te uiti la stele
dar ceare daca stie ca vrei sa mergi sa-ti faci nevoile
ce? el nu merge?

| papana a răspuns:

Spune-i in fata big grin IUBITULE MA DUCA S FAC CACA big grinbig grin

| Gabii20 a răspuns:

Pai cand trebuie sa iti faci nevoia mica...ii spui merg pana la "toaleta" (vin in 2 sec) iar cand trebuie sa faci nevoia mare si iti este rusine sa ii spui "vin imediat si tu sa stai plecata 10 minute de langa el" incearca sa gasesti un moment sa scapi putin cand el doarme sau cand se va duce si el sa isi faca nevoile sau ceva de genu big grin (desi daca ii spui adevarul nu cred ca o sa te paraseasca doar pentru ca ai si tu nevoile tale ca tot omul)
Nu te mai preocupa pe tema asta, o sa vezi ca el o sa se comporte normal cand vine vorba de "facut nevoile" pentru ca e ceva normal pana la toata urma big grin