Este foarte normal, esti la varsta la care corpul tau o cam ia razna sa zic asa . Nu cred ca e o varsta foarte potrivita ca sa iti incepi viata sexuala dar asta depinde numai de tine, de cat de informata esti, cat de pregatita si asa mai departe. Vezi doar sa merite cu cine o faci pentru ca o singura data este prima data, nu mai poti da timpul inapoi si ar fi de preferat sa fie ceva frumos, o amintire de care sa iti aduci aminte cu placere
Multumesc ca macar uh ma intelegi si nu ma judecii....si da stiu ca trebuie sa fie o amitire placuta, dar eu simt ca acest baiat chiar ma merita suntem impreuna de 5 luniii si nuuu am mai simtit asa ceva in viata mea chiar nu stiu cum sa explic acest sentiment.El chiart ma iubeste si ma respecta enorm de mult nu m-are supara nu absolut nimik.Se comporta foarte frumos cu mine si nu e genul care sa profite si sa isi bata jok.Multumesk inca odata de raspuns>
Este normal, insa vezi cum te abtii. Desi e normal sa te exciti, aceasta nu ar fi o justificare sa iti incepi viata sexuala mai devreme.
O zi buna!
Da, e normal, sfatul meu e să-l pui să cumpere prezervative, pentru orice eventualitate, sau poți să cumperi chiar tu. Better safe than sorry.
Ms Pentru cei ce ma ajuta, iar pentru restul le spun sa nu ma judece deoareke si eu pot trece prin asta....Kredeti k eu vreau sa se intample, dar pur si simplu se intampla, am invatat sa ma controlez cat de cat...O sa inkerk sa ma tin tare
Da gasesteti altceva de facut in loc sa te uiti atata la televizor la toate prostiile. Ai 15 ani, nu e deloc normal. Te vede Dumnezeu si e rusinos
Ce ar fi sa incerci sa iti scoti din minte chiestia aceasta! La urma urmei esti destul de mare dar mai asteapt putin, un an cam asa.
Tinete tare!
Hormonii tai o iau razna cand te saruti si cand te mangaie acel prieten, dar nu ar fi indicat sa faci dragoste de la aceasta varsta.Esti chiar foarte mica chiar daca este democratie...
Eu una zic ca este ceva normal., parerea mea, dar indicat ar fi sa nu-ti incepi viata sexuala la varsta astaa, pot aparea complicatzi.In fine ai facut biologie deci sti. Spun doar sa te gandesti de cateva ori inainte de ati incepe viata sexuala